SEVGiHASAN Karadenizli öyleymiş hiç beklemiyorduk🥰 kimsemiz yok yardımcı tutmaya karar verdik bi süre bakalım rabbim yardım eder inşallah 🙏🏻
Sevdiss_17 buseyusuf27 ay bi su gunler sabuk gecse karnimiz buyuse icerde parti yapsa cok heycanla bekliyorum o gunleri kizimda kaynanayla yasadim hic tadini bile cikarmadim 😂
Bussylcn 13Şubat🎈 15+3 olduk🐦😄 Doktor kıza benziyor dedi ama net degil 3hafta sonra kontrolumde net ogrencez insallah.
Karadenizli AsliMaY banada erkek dedi bende daha gitmedim kendi doktoruma haziran 10 dan sonra gidicem bakalm ne diyecek😁
AsliMaY Dilruba92 22 şubat 😊11 haftalıkKen erkek dedi ama haftası daha çok küçük dedi emin olamadım bende bidaha 15 te gidicez netleşir heralde haftaya ptesi kontrölümüz 😍
Lamia65 Fata2014 Salıklı olsun canım. Cinsiyetini bilmiyorum 14+2 doktora gittim Ama benim Bal kendisini göstermedi.Sizde belli mi?
Ege_ay_is 5 şubat benimki 16+3 olduk 11 haftada erkeğe benzetti 12 haftada 100 de 100 kız dedi nasip bakalım hangisi çıkacak😀
caglanurr Ege_ay_is erkeğe benzetirken kaç doktor söyledi ve çıkıntı var felanda dedi mi bana erkek gibi ama ümitlenme çıkıntı görüyorum felan dedi