Nktozkn 16+2 olduk bizde prensesimle 1 kilo almışım yoğun mide bulantılarından tam kurtuldum derken şimdide mide yanması başladı 🤷♀️ İlk hamileliğimde 30 kilo almıştım doğum sonrası çok hızlı veriliyor kilo hiç kafanıza takmayın 🙂
Ozgectndg Nktozkn benimde ilk gebelik bi kürtajım var yemediğim halde cok aldm bulantı kusma cok olanlardanım yinede alıyorum
Ozgectndg Meryemmemis İç karnım hiç yokmuş ve kilo alısa yatkın bi vücudum var 62 kilo oldum simdiden :(
Eylul01 33+6 haftalık Meva kuşuum. İki hafta önceki kontrolümde 2200 kiloydu. Bu zamana kadar 14 kilo aldım 🙈 30lu haftalarda olup bir iki kilo alan annelere selam olsun 😂😂
Meryemmemis Ozgectndg 71 kıloyla hamıle kaldım dıye uzuluyordum cok kılo alıcam dıye sımdılık böyle bakalım ınsallah böyle gıderrr
Nktozkn Ozgectndg valla hiç kafana takma canım ben geceleri kalkıp yemek yer yatardım düşün 🙈 30 kilo aldım 3 kg doğurdum gerisi hep bana kaldı 😂 ama çok hızlı veriliyor emzirirken bunda takmıyorum o yüzden
Busimss Ozgectndg merhaba nasipse temmuzda doğumumuz 33+2 haftalığım cinsiyetimiz erkek 💙 aldığım kilo da şimdiye kadar toplam 8 ☺️🧿