Ozgectndg Kızlar güzel annişler hamilelik nasl gidiyor ve dogum yapan annişler bebişlerinizin cinsiyeti haftası ve kac kilo aldıgınızı yazın bakalım sohbet olsun 16 hafta ve cok alanlardanım 8 kilo aldm cinsiyetimizi hala ögrenemedik nazlı bizimki😇♥️
Gizemito Ozgectndg 20+2 haftalık bir adet Uraz Bulut oğluşu bekliyorum 🌸 Toplamda ilk 3 ay verdiğim kiloları hesap edersek 2 kilo falan ancak almışımdır 🤦🏻♀️
HafsaRumeysa Ozgectndg 31+5 olduk gecen ayki kontrolumde 3 kilo almistim pazartesi kontrolum var insaAllah dogumda 15 temmuzda
Prensesannesi43 Ozgectndg bende 30 haftalik hamileyim HifâNuR uma ve 2 kilo aldım sadece bebişim de 1200 ❤🤰
Ozgectndg Gizemito ay ne kadar güzel hiç almamıssınz benim 6,7 aylık hamileler gibi cıktı karnım yemediğim halde aldm ismide cok güzel oglunuzun ♥️
suzan_26 Ozgectndg İnşallah bir an önce kavuşmak istiyorum artık sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🤲🤰👼
Gizemito Ozgectndg Çok teşekkür ederim🤗 Aksine bende almak istiyorum 😌 Göbüşüm iyice belirginleşsin istiyorum üstte bol giyince hiç belli olmuyor zaten bacaklarım incecik gören zayıfladın mı diyor sinir oluyorum 😌
busravolkan Ben hiç kilo alamadım, hala aynı kilodayım. 17+2 olduk bugün ve bizimki bir prenses olacakmış 💃🏻
Bus-raaa 24 haftalık olduk kızımla 6 7 kilo falan aldım biraz fazla gibi geliyo ama sadece karnım büyümüş gibi duruyor şimdilik 😃
Zeyneb51 Ozgectndg merhaba 23 haftalık oğluma hamileyim ismini inşallah Süleyman koyacağız bu aralar tartılmadım ama 12 13 almisimdir 🤣🤣
Nilaydogan 28+6 yız kızım olcak insallah 🤲 5.aya kadar istifra ettim yemek yiyemedim doğru düzgün sadece 3 kilo alabildim daha
Tstnptt Ozgectndg 26+2 haftalığım 5 kilo aldım prenses “hifa’mızı” bekliyoruz inşallah sağlıkla hayırla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Zulmust Ozgectndg Bizde 29+3 olduk Zümra kızımla 😍🌸 ben fazla kilo alanlardan oldum 15 kilo aldım bu haftama kadar