zeynepssmom Vajinamda bi agrı var mesela oturuyorum ya kalkacagım zaman falan böyle bi agrı gibi bişi oluyor tam anlatamadım ama 😀 yaşayan var mı bu arada 31 haftalıgızzz
Evhamlianne zeynepssmom tam vajinada mi yoksa bikini bölgesinde falan mı? Benimde oluyodu o gün kontrole gitmiştim hatta yavrucuğum dönmüş o baskı yapıyomuş
Nill_ zeynepssmom bi doktoruna gözük istersen canim bende de oluyordu dün doktora gittim Iyiki de göstermişim geçmiş olsun ihmal etme:)
zeynepssmom Yesilim evet aniden kalkıyorum ama mesela bacağımı actıgımdada şeyim acıyo bilemedim yaa tarif te edemiyorum
Fatma_123 Alahafzan ya aynı ben de öyleyim oturup kalkarken ve yürürken hatta yürürken bacaklarımı ayırarak yürüyorım 25 haftalıgım
zeynepssmom Evhamlianne ya tam neresi bilmiyorum ama o bölgede böyle bi agrı acı gibi bişi oluyor oturdugumda yok ama kalkınca yürüyünce flan oluyor yada bacaklarımı kıpırdatınca
Yesilim zeynepssmom aniden kalkma zorlanıyo olablrsn benimde bacagımj actıgımda falan acıyo oda rahme baskı yaptıgı içinmişş
Evhamlianne zeynepssmom acaba haftan yaklaştığı için yavrucuğun hem seni hazırlayıp hemde kendisi hazırlanıyor mu ki, “anne bak ben böyle dönüyorum haberin olsun hee” 😄
kbrasahiin06 Evet canım bende de oluyor geçmiyo hiç doktor bana enfeksiyon olabilir dedi ilaç vericek
Hamis-2131 zeynepssmom pelvis çatı kemiğinin genişlemesinden oluyor canım bende bugun aynı acıyla uyandım 31 haftalığız bizdee
Hamis-2131 zeynepssmom bugun bende doğruyorum sandım korktum biraz araştırdım ondan oluyomus sancı olmadığı sürece olabılırmıs