Aden23 Kızlar merhaba 😊 Burdan haberleşelim birbirimizden fikir alalım ne dersiniz ??? Mesela cinsiyeti öğrenen varmı ???
Neslihankk Aden23 gece 00.00 itibariyle 12 haftalık olucaz 🙏💜 Hâlâ cinsiyeti bilmiyoruz söylemedi doktorum 😞
Aden23 Ben nifty test yaptırdım sonucu dün geldi 2. Erkek geliyormuş😊. Kromozomlardan bakıp anlıyorlar cinsiyeti 9. Haftadan itibaren öğrenebiliyorsunuz. Aynı zamanda diğer tüm hastalıklara da bakıyorlar down sendromu vs. gibi. Ayrıca yaptırdıktan sonra ikili yada üçlü tarama testine gerek kalmıyor.
Tugce-75 Aden23 canım ne kadara yaptırdın ücreti nedir bilgi verirmisin benim de çarsamva günü ikili testim var 13 haftalık olucak çarşamba günü
Elif_gur12 Aden23 ikili teste gittiğimde doktor erkek gibi dedi doktorlar bebegin duruşundan anlarmış bana öyle söyledi hatta iki defa baktı erkek dedi ben çok şaşırdım bu kadar erken öğrendiğime ilk çocugumda doktorum 16 haftalıkken söylemişti.
Elif_gur12 Bs3547 hepsi iyi çıktı kan testi, ense kalınlığı, rahim agzı uzunluğu, burun kemiği vs ama plesenta previa çıktı malesef plesenta aşağıda sonraki haftalar çıkabilir dedi ilk başta çok üzüldüm ama şimdi içimden bir ses düzelecek diyor.
Bs3547 Elif_gur12 çok şükür genelde ense kalınlığı iyi şükür o düzelir Allah’ın izni ile bizde yarın alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar olsun cinsiyet öğrendinizmi birde Fb hcg kısmı kaç çıktı acaba
Elif_gur12 Bs3547 evet öğrendim erkek gözüküyor dedi ikili testimi başka doktor yaptı o söyledi ama kendi doktoruma sordugumda o daha erken söylemek için dedi🙈hem de 11. Haftamda yaptırdım çok erken öğrendim cinsiyetini. Onlara inanın hiç bakmadım birşey anlamadıgım için arayıp sordum sonuçları telefonda iyi dediler. İnşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar🌸
Bs3547 Elif_gur12 inşallah saol canım o dediğim sonuçtan cinsiyet de belli oluyor ben meraktan öğrenemeyince böyle şeylere bakıyorum 14olduk daha göremedik☺️