Elffkayaa55 canım bendede oluyor arada 2 3 gün sürüyor hemde 20 lik diş. Ağrı kesici fayda etmiyor. Ben çözümü karanfil yağında buldum. Küçük bir pamuğa 3 4 damla damlatiyorum nerden kaynaklanıyorsa ağrı oraya koyuyorum 5 dk ya baya kesiyor. Diş çok kötü yaa insani ağlıcak duruma getiriyor

Elffkayaa55 bir kaç gündür benimde dişim çok ağrıyor ve apse yapmış.. kendi diş doktorum ve kadın doğum doktorum kontrolü ile antibiyotik başladm..

Elffkayaa55 benim apse değildi çürümüş o ağrı yapıyor. Inş. Apseye ıyi gelir. Ama siz yinede bi araştırın apseli dişe koyulur mu diye.

Allah yardimcin olsun benim 12 haftada başladi 35 haftaya kadar gece gunduz o kadar kotu bi agri ki inanki tuzlu su karanfil yagi kuru karanfil zeytin neler neler hic biri işe yaramadi en son özelde cektik iki tane cektim ayni gun. tek kurtuluşu çekmek simdi rahatim derken bacak agrisi başladi eyer istersen limon kolanyasida pamuğa damlat agriyan yere koy o biraz rahatlatiyor insallah işe yarar zor vala ben aylarca cektim bilirim

Alyaminak çok geçmiş olsun diş çekiminiz ne zaman oldu? Ben de çektireceğim çürüğüm çok ilerlemiş, doktor antibiyotik te işe yaramaz artık çekilmesi lazım dedi. Ama virüs var doğal olarak insan korkmuyor değil, cevap verirseniz sevinirim iyi geceler dilerim..

Bortee35 canim 36 haftaliktim diş doktoru
          hic bisey olmaz dedi cekti vala sonra kadin doguma gittim bebegin de beninde hiç bişeyimiz yoktu şukur

Ayni gun iki dişimi cekti birde çürük vardi haftayada gel istersen onada dolgu yapayim dedi onuda doğumdan sonraya biraktim canim rahatsiz etmedi beni

Alyaminak anladım canım tekrar geçmiş olsun diş ağrısı Allah düşmanımın başına vermesin diyorum çok kötü heleki hamilelikte ağrı kesici bile parol kullanabiliyoruz sadece Allahım bir daha yaşatmasın inşallah . Bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşallah benim de 33. Haftam kadın doğumcum izin verirse eğer bende çektireceğim nasipse