Kızlar iki gündür kesilmeyen diş ağrım var hiç bişey işe yaramıyor dayanamıyorum ne yapmalıyım 😭😭😭????
Diş ağsıı😭😭
Elffkayaa55 tuzlu suyla gargara yaptnızmı?
Mom9272 yaptım evet maalesef geçmiyor
Elffkayaa55 karanfil yağını dene bir de canim
Elffkayaa55 canım bendede oluyor arada 2 3 gün sürüyor hemde 20 lik diş. Ağrı kesici fayda etmiyor. Ben çözümü karanfil yağında buldum. Küçük bir pamuğa 3 4 damla damlatiyorum nerden kaynaklanıyorsa ağrı oraya koyuyorum 5 dk ya baya kesiyor. Diş çok kötü yaa insani ağlıcak duruma getiriyor
Aslihan26 onu denemedim evet apse yapmış bide benim yutkunamıyorum inşallah işe yarar çok sağol canım 😕
Kaç aylıksın canım
Elffkayaa55 bana evde yapılan tedavilerin hiçbiri yaramadı kendi doktorum kontrolünde antibiyotik aldım onun sayesinde iyiym
Elffkayaa55 bir kaç gündür benimde dişim çok ağrıyor ve apse yapmış.. kendi diş doktorum ve kadın doğum doktorum kontrolü ile antibiyotik başladm..
Elffkayaa55 benim apse değildi çürümüş o ağrı yapıyor. Inş. Apseye ıyi gelir. Ama siz yinede bi araştırın apseli dişe koyulur mu diye.
Allah yardimcin olsun benim 12 haftada başladi 35 haftaya kadar gece gunduz o kadar kotu bi agri ki inanki tuzlu su karanfil yagi kuru karanfil zeytin neler neler hic biri işe yaramadi en son özelde cektik iki tane cektim ayni gun. tek kurtuluşu çekmek simdi rahatim derken bacak agrisi başladi eyer istersen limon kolanyasida pamuğa damlat agriyan yere koy o biraz rahatlatiyor insallah işe yarar zor vala ben aylarca cektim bilirim
Denser12 14 hafta 2 günlük canım
Alyaminak teşekkür ederim canım allah sanada şifa versin
Masal10 antibiyotik işe yarıyor mu peki
Elffkayaa55 ağrım azaldı bugün 3.günüm
Bortee35 canim 36 haftaliktim diş doktoru
hic bisey olmaz dedi cekti vala sonra kadin doguma gittim bebegin de beninde hiç bişeyimiz yoktu şukur
Ayni gun iki dişimi cekti birde çürük vardi haftayada gel istersen onada dolgu yapayim dedi onuda doğumdan sonraya biraktim canim rahatsiz etmedi beni
Alyaminak anladım canım tekrar geçmiş olsun diş ağrısı Allah düşmanımın başına vermesin diyorum çok kötü heleki hamilelikte ağrı kesici bile parol kullanabiliyoruz sadece Allahım bir daha yaşatmasın inşallah . Bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşallah benim de 33. Haftam kadın doğumcum izin verirse eğer bende çektireceğim nasipse