Canım benim, gönlünü hoş tut. Tevekkül et. Biz annelik fıtratıyls yaratıldık. Uzun zamandır, gebelikle ilgili araştırmalar yapıyorum. Doktor ve doulalar takip ediyorum. Arkadaşımızın yazdığı doktor Sevilay bozkurt ve Türkiye de iki elin parmağını geçmeyecek kadar keşkesiz ve normal doğumu anne bebek ilişkisini önemseyen ve destekleyen doktorlar var. Doktorun kim hangi şehirdesin bilmiyorum. Fakat her durumda ilaca koşmak bana hiç mantıklı gelmiyor. Folikasit dediğimiz, spinabfida yapıyor kullanmazsan diyorlar, otizmden haberleri var mı, bu kadar aşı bu kadar vitamin bu kadar hap kullanılınca gebelikte. Gönlünü hiç bulandırma derim. Vicdanını dinle. Ortalık vitamin patlaması yaşayan hiperaktif çocuklarla dolu. Neden? Gebelikte bir yığın ilaç, vitaminler, doğsun aşılar.. Herkesin kendi kararı, yorumlarda kimi çok sert kimi ılımlı, fakat bu senin bebeğinle olan kararın. Strese girme, gönlünü hoş tut. Doktorun uygun görseydi, çok büyük sıkıntın olsaydı eminim ki seni yönlendirir şunu yap derdi🥰💕