Belmaaa Gmztmr06 maşallah çok hareketli arada akşamları sancım oluyor, gece uykuları iyice yalan oldu yatakta dönmek çok zor.. ama her şeye rağmen çok güzel ve heyecanlı
Aysema Gmztmr06 Çok heyecanlı 👼 Ama bir o kadar da zor. Yatakta dönmek tam bir işkence. Yalancı kasılmalar arttı😖 Ruh halimde çok dalgalı😂😂
Deletedmom225 Gmztmr06 karnımın alt tarafı çok ağrıyor çatı kemiğim çok ağrıyor zor oturup kalkıyorum 😓 Çok ağrılı geçiyor
Gizemhande Valla zor yatakdan dönerken bile çatı kemiklerim ağrıyor kasılmalarim oluyor bakalım kuzum ne zaman gelecek
Gmztmr06 Gizemhande yatakta dönmekte bende çok zorlanıyorum ama başka sıkıntım yok çok şükür 10 15 güne doğururum gibi geliyo
Belmaaa Deleted5544 inanamıyorum aynı gündeyiz ve ben hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum🙄 canım Allah yardımcın olsun
TubaBenay Deleted5544 ay bende bugun 37+1 im benimde belimde agrim var ikinci bebegim ilki sezeryan oldugu icin yarin Gun almaya gidiceZ
mrvmrv123 37 degil ama 36yim gayet iyiyim bi haftada nolur bakalim muayeneyide 14gun sinraya atti cok gec degilmi ya 🙄
Janjan17 mrvmrv123 bende 36 yim persembe gittim 15 gun sonra gel dedi nstde sancin cikmamistir hersey yolundadir virus var malum arayi aciyorlar
Deleted5544 Belmaaa bende de öyle canım. sancım falan yoktu ama suyum sızıyodu. açıklık falan bişey çıkmadı suyumda da önemli bi azalma yoktu geri geldim o yüzden. beklemeye devam ☺️
mrvmrv123 Janjan17 evt hersey guzel dedi sanci yok bidahakinde sezaryen tarihi vercek zaten anlamadm 35ten sonra herhafta gidiyorlar
Deleted5544 TubaBenay hayırlısı olsun hakkınızda, suyum sızıyordu diye gittim ama suyumda azalma olmadıgı icin geri geldim bekliycez bir süre daha ☺️
TubaBenay Bende cok agirlastim uykular haram yatakta saga sola donmek resmen eziyet bianonce gelsin istiyorum melegim artik
Pnarvrl 37+4 2 gundur baskı oluyor hafiften yokluyor:) sanki 40. Haftayi beklemicek gibi hissediyorum:)