Brokoli 35 haftaliğım, yalanci sancilarim basladi. adet sancisi gibi tam asagidan vajinama bi sanci giriyor, oldugum yerde iki buklum kaliyorum ama kisa surede geciyor ve tekrarlanmiyor.
HanifeOkutan Ebruozcann ben de varım :) bunlara ek olarak sertleşen ve sertleştiği anda hareket bile edemeyen bir ben ekliyorum. Ve uyurken kasılan bacaklar 🙄 sırt iş yaparken artık göbek önde olunca sağlıksız eğiliyoruö lavaboya mutfakta ocağa vs benim de çok oluuo 35+5 ben de :)
minikgunesim Ebruozcann @Busimss @ArzuCnbz @Ebruozcann @Edauysun @Zuhal1305 Yildizsevgi HanifeOkutan Kızlar bizimde başımız aşağıda pozisyon olarak acile gittiğimizde tansiyonumuz içim sancımızın olduğunu öğrendik ve yatış aldık ama yatamadık malum virüsten dolayı her yok muhabbetleri eve geldik takip etmeye başladım hareketlerini ama size tavsiyem kesinlikle bu durumda doktorumun dediği evde özel ihtiyaç dışında ayağı kalkma 34+4 haftalık olduk ciğer geliştirici yaptırdık sancılarımız çünkü yüksekmiş açılmamızın olmaması şansmış engellemeye çalışıyoruz dedi ve kesinlikle cinsel ilişkiye girmeyin erken doğum gelir dedi haftalarımız yakınsa bilginiz olsun ve her sancında mutlaka acile gelmeye bak hafifi alma açılmanı anlayamazsın bazen suyun gelmeden de doğumun başlayabilir dedi Allah hepimizi korusun 🙏💙 ben bu durumu bir haftadır çekiyorum paylaşmak istedim lütfen sizde dikkatli olun 💙
ArzuCnbz Ebruozcann Saat başı tuvalete kalkıyorum bebeğin kafası aşağıya indiği için bazen penguen gibi yürüyorum 😂 acısını ağrısını söylemiyorum. Ama çok fazla ağrınız varsa doktora söyleyin benim bugün biraz sancım oldu hemen progestana başladı 35+4′üm.
HanifeOkutan ArzuCnbz ben tahlillerimi yaptırdım sorum yok dedi doktor o yüzden takviye almadım hareketsizlikten dolayı dedi. Artık çıkıyoruö maskemi takıp sokakta yarım saat yürüyorum Her gün bakalım açılacak mıyım. Yoksa bem de ilk magnezyumdan şüphe etmiştim
HanifeOkutan Zuhal1305 olur mu neden kötü olsun :) bu iyi bir şey tabi dönmezse bebeğiniz. Bebeğiniz artık büyüdüğü için anne karnında yer kalmıyor ve hamileliğin sonuna doğru doğacağı yoldaki şekli alıyor ki dönmek zor olacak 🙏🏻💕 kimilerinin sancı oluyor açılma oluyor ama bebek ters durduğu için sezeryana alınmak zorunda kalıyor 🙏🏻💕 yani normal olan bebeğin hamileliğin sonunda doğum pozisyonu alıp almaması 😍💕 ne güzel almış pozisyonunu
Zlhb Zuhal1305 yoo olur mu aksine normal doğum için önemli bir durum benimde 30.haftada döndü başı aşağıda olduğu için ağırlık baskı hissi oluşuyor sık wc durumu oluyor bunun için yorma kendini dinlen vs diyorlar
Edahmet29 Ebruozcann 36+5 haftalık hamileyim kasılmalarım oluyor bazen karnıma birşey batarcssina bir ağrı giriyor bazen vajinama doğru bir ağrı giriyor geceleri uyuyamıyorum midem agiriyor o kadar çok 🙄 sağlıkla gelsin de hepsine raziyim🤲💕
Zuhal1305 Edauysun yok ama vallahi agırlıklıktan afedersiniz altıma kaçırıyorum farkında varmadan 🙈 tülbet gibi bişe ile karın altından destekle omuzlarına dogru as dedi doktorum . Baskı yapıyor iyice düştü karnım yere beni kısıtlıyor ama doktor iyi bişey gibi söyledi ☺️🥰 mesela şimdi 4.41’de beni tuvalete kaldırdıgı gibi gece 5 kez kalkarım bir yudum su içsem bile sanki 1 litre içmişim gibi devamlı lavabo🙈😍🤷🏻♀️😰
Busimss Ftmtsn geçmiyor canım doktoruna danışarak rennie almanı öneririm ben her gece uyandığımda bir tane emiyorum öyle uyuyabiliyorum
Busimss minikgunesim teşekkür ederiz canım bilgilendirmen için benim de kasık ağrılsrım vardı cuma günü kontrolüm vardı nst bağlandım hiç sancım çıkmadı bende çıkar diye düşündüm ama değilmiş ☺️ Yine de dikkat etmeliyiz tabi.
Ebruozcann minikgunesim kuzum ben nst ye bağlandım benimde sancılarım oluyor ara ara 5 dk sürüyor gidiyor nst de sancı çıkmadı çok şükür
5672 Ebruozcann bende aynı durumdayım çok kötü her yerim ağrıyor özellikle bi misafir gelince yemek hazırlığı şu bu derken çok ayakta kalınca bi kaç gün ağrıdan kıvranıyorum 😔😔
Kelebek1034 Demetaykut Bende tek kullanımlık monurol kullanmıştım 3-4 gün sürdü maalesef ishal.Yapacak birşey yok yan tesirimiş,bende korkmuştum noluyo doktora mı gitsem diye 😁
Fatma8988 Ebruozcann 33. Haftam bitmek üzere ve vajinal bir agrım var.. yürürken kasıklarım zaten benim değil.. ve dün ilkkez kustum😬 aylardır direndim dün kahvaltı sofrasında artık dayanamadım. el ayak uyuşmam ve gece uyku problemin henüz yok aman olmasında:/ bi onlar eksik kalsın
Pankek Bu sabah eğil doğrul biraz iş yaptım, sancılarım oldu. Eşimi uyandırdım yürüyüşe çıktık. Orada da devam etti ama gelip uzanınca geçti