askdunyam Havvamurat hormonal olarak yanlış olduğunu biliyorum. Ablam da kızı 18 aylıkken gebe kaldı doktoru mutlaka bıraktıracaksın dedi. Ağlaya ağlaya ayırdı memeden :(
Essma Seherr canım her bünye farklı olabilir ama başıma geleni yazayım sana 😔 şuan yazarken yine ağlamaktayım ben de kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. 3 aylıkken oğlum olacağını öğrendim dünyalar benim oldu. Kızım küçük diye memeden kesmeye kıyamadım herkes 6 ay emzir kendi bırakacak dedi ama bebeğimin kalbi durdu😔
2evlatannesi Seherr inşAllah Allahin izniyle hic bir sıkıntı çıkmaz sağ salim alırsin kuçagına annesi Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌷
Seherr Essma bunun emzirmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum mutlaka başka sebebi vardır sakın kendinizi üzmeyin başınız sağolsun :((
Yildizim Zehra1k Ben emzirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Doğuma yakın gece de keseceğim. Ama yapan anneler var. Elbette zorluğu vardır. Emziren annelerin de sütü vardır muhtemelen yoksa iki çocuğa süt yeter mi bilmem
Zehra1k Yildizim vallahi çok çok iyi beslenmek gerekir iki çocuğu emzirebilmek hem süt için hem annenin kendisi için
Skarakas Seherr hamilelik halinde emzirmek önerilmiyor. Kuzenimde hamile doktoru birakmasi gerektigini söyledi.
Essma Seherr etraftakiler karnındaki vitaminsiz kaldı falan diyor kendimi suçlu hissedip ağlıyorum sürekli çok zor Allah kimseye yaşatmasın. 4,5 aylık olmuştuk
Seherr Essma sen etraftakilere bakma vitamin eksikliği olsa bebek fazla kilo almaz gelişmezdi kalple vitaminin bir alakası yok hem öyle olsa doktorlar kesinlikle izin vermezdi sen hiç canını sıkma allah tez zamanda gönlüne göre yine bir evlat nasip eder ❤️
Essma Seherr amin canım Allah razı olsun güzel düşüncelerin için. Dikkat et kendine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲
dishonest Seherr 7.5 aylıkken hamile kaldım doktorum 12 haftaya kadar sadece folik asit devam ettirdi. 12 den sonra ocean mummy kullanmaya başladım.
Zeynepecem Ben hamileyken 6.5 ay kadar emzirdim hic bir sknti yok doktor ban pregnacare , phanton balik hapı verdi. Vitamini b12 kan ilaci ictim. Beslenmene dikkat et o kadar. Doguma kadar bile emzirebilirsin