Zehra333 Miniik benim bugündü olmadı 1 Haziran eşimin doğum günü oğluma da gaziranda hamile kalmıştım eder hamileysem sağlıklı devam ederse oğlumla kardeşi doğum günü aynı ay olur
Narie Çok heyecanlanmanızı istemem ama benimde adet olmam gereken gün geldiğinde yoğun akıntım olmuştu ilk belirti olarak. Ve de göğüs ağrısı olmuştu. Diğer belirtiler adetle aynı zaten
Wonderanne Zehra333 bu sefer var sanki Zehra niye silinmedi o çizgi aslında kan ver eğer bir iki güne adet olmazsan
Zehra333 Wonderanne bugün akşama kadar olmazsa test yapacağım çıkarsa kan verip riskli gebelik uzmanına koşacağım uyuyamadım nedense uyandım bu saatte
Annesed Fasulyemibeklerken pozitif ama ocakta ve nisanda kimyasal gecirdim o yüzden sevinemiyorum korkuyorum
Seda44 Zehra333 ne olur akşamı bekleme valla ben de yeni geldim ama çok merak ediyorm ben de sabah erkenden kalkıp yapmstm😍
Zehra333 Happybsrn olmadım eşimi de acilen iş yerinden çağırdılar arabayı bana Bırak dedim yetişemem canım söz gelirken test alacağım sana dedi
Happybsrn Zehra333 😀😀😀 kesinlikle sen hamile olmalısın 💯 çünkü hiç gecikmez diyorsun ve bugun 17.gün bak belki yine testte çıkmaz öyle yada böyle kan vereceksen git kan ver😀