Zehra333 Aynurrrr böyle heyecanıma ortak olan güzel insanları gördükçe negatifte çıksa üzülmem ki ben
Zehra333 Happybsrn eger bu hafta içi kan pozitif çıksa bile hafta içi izin alamam iş yerinden doktora gitmem gelecek cumartesiyi bulur ama doktorum hemen gel önlem akacağız dedi 3 kaybım olduğu için
Zehra333 Busegulce Happybsrn Miniik şu tatlı heyecanıma ortak oluyorsunuz ya Allah razı olsun ama üzülmüyorum artık ben uygun günleri değerlendirdim her an dilimde duamla elimden gelemi yaptım rabbimin vereceğine razıyım artık o ne zaman ol derse o zaman olacak
Busegulce Zehra333 ben bile çok heyecanlandım sen sabahı nasıl bekliyceksin bize de haber ver yapınca
Happybsrn Zehra333 aynen keşke elimizde olsa ama olmuyor işte yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 olmasa da şunun şurasında önümüzdeki aya ne kaldı canım (şaban)
Busegulce Zehra333 aynen canım sen elinden geleni yaptın nasibinde varsa olur her işin başı dua Allah hepimizden razı olsun 🙏🏻
Zehra333 Miniik benim bugündü olmadı 1 Haziran eşimin doğum günü oğluma da gaziranda hamile kalmıştım eder hamileysem sağlıklı devam ederse oğlumla kardeşi doğum günü aynı ay olur