misafir_42 Bizde geçen gün 23.haftada aldık resmen çerçeveye yerleştirip evimin başköşesine koydum o kadar ki doğmuş gibi hissediyorum 🥰🥰💕💕
ecembugra53 Azracan him bilmiyorum canım ya benim olduğum il hep böyle veriyorlar yani sıktır söylemeden herkese veriyor cekiyor herkese doktorum 😊
35gg_ Gizemito maşallah Allah bagışlasın. Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bnde detaylıya gircem bu detaylı ultrason fotosu mu
Gizemito Prenses58 Normalde muayene ücreti 300-400 arası sanırım tam bilemiyorum ama biz direkt doğum paketi aldık o da 8100 tl 🥰
Hayraz Gizemito ya ben 33 haftadayım doktor bana hi böyle bi ultrason vermedi neden acaba ayrıca siyah beyazda bile çocuğum hiç birinde tam değil ya ayaklar yok ya ayak var baş kısmı yok..
Neslihankk Hayraz bu renkli ultrasyon kuzum Kadın doğum doktorunuz peritonolojiye randevu versin O renkli bi şekilde gösterir 🙏🥰
hulyatkknt Gizemito yaaaa senin o kalkık dudağını, burnunu Yirim ben ya bizde aylar sonra dün güzel bir resim yakaladik Adana portakalım diye seviyorum ne çılgınca ne güzel şey evlat sevgisi yahu 💕
Gizemito hulyatkknt Ayy yerim ben hepsini harika bir duygu gerçekten resmen mucize Allahım bize bağışlasın sağlıkla inşallah 😍🥰
AybarsMomy derinozkaya bilmem yani cihaz kalitesi etkiliyordur tabiki ama benim oğlum herşeyiyle yüzünü kapatıyor. Kolu ayağı kordonu ne bulursa yüzüne getiriyor 😂 bende diyorum hep sürpriz yapcak bize diye 😀
derinozkaya AybarsMomy normalde kız utangaç olur derler bizim kız gösteriyo bol bol ama makineden iste böyle net yok 😹