YagmrK Aybukeb aynen 32 doldu dün kontrol vardı babayı da zorla aldık yanımıza belki gösterir yüzünü diye elini kapattı çekmedi bi türlü dumur olduk 😂😂
ecembugra53 Gizemito 3d ultrason oluyor bunlar devlette Yok burada benşm olduğum yerde özelde var özele gidince aldım bende 😊❤️🧿 maşallah kuzuma Rabbim sağlıklı sıhhatli eylesin 😊🤲🏻😍
ecembugra53 Azracan devkette yok özel de cekiyorlar bunları 3d ve 4d ultrason bunlar orada veriliyor ben de ÖZele gidiyom benşm var
ecembugra53 derinozkaya eğer devkete gidiyorsanız devlet vermiyor özel de var ama 3d ve 4d ultrason cekiyorlar böyle orada veriyorlar ben de almıştım 😊
derinozkaya ecembugra53 üç ayrı özele gidiyorum farklı testler icin daha böyle fotomuz yok 4d almıstım en son oda böyle degil 😹
Evrenim Gizemito yyyaaa yerim ama😍😍. Maşallah bebişe sag salım kucagınıza alırsınız inşallah kaç haftalık oldunuz. Biz 23haftalıkken detaylı ultrasonda almıştım böyle resimlerini hala bakıp bakıp duruyorum😁😁
AybarsMomy derinozkaya canım ben 34.haftayı bitiriyorum bizimde yok böyle net fotomuz 😂 detaylıda bile kemikli yarım surat gördüm sonra etlendi butlandı ama göstermiyor😂 Gizemito maşallah 🧿 ☺️
derinozkaya AybarsMomy bizim doktorların ultrason cihazlarından mı kaynaklı acaba ben kime benzedigini bile cözemedim daha süpriz yumurta gibi olcak 😹
Evrenim Gizemito aynı benim oglum valla hç yüzünü göstermez ya eli vardır ya ters dönüktür zorla resmen yüzünü görebiliyoruz😁😁
Busimss Gizemito nazardan korusun rabbim ne de güzel ☺️🧿 bizde hep böyle resimler aldık bakası geliyor insanın sürekli.
BusraGS Gizemito oyy maşallah dudaklara bak Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
AybarsMomy derinozkaya bilmem yani cihaz kalitesi etkiliyordur tabiki ama benim oğlum herşeyiyle yüzünü kapatıyor. Kolu ayağı kordonu ne bulursa yüzüne getiriyor 😂 bende diyorum hep sürpriz yapcak bize diye 😀