Minik_mucize94 Kbr_2019 40+1 hala yok sıfır sancı sıfır acıklık cok daraldım benım oğşuşta istemiyor gelmeyi 🥴🥴😭
feyzaer Bizde 39+4 olduk. Bizim kızında gelesi yok. Üç gün önce gittiğimizde doktora kanala bile girmemişti. Ne sancı ne ağrı ne de nişan var. Öylece bekliyoruz.
Kbr_2019 feyzaer aşkım kanala girerse zaten doğum başlar😁 benimde başı tam dayanmıştı 39+2 de o gün bgndür dayalı 😂 ah o kanala bi soksa zaten ya nişan gelir ya su ya sancı yani doğum bi şekilde başlar belirti verir 🤲🏻
Kbr_2019 Vrlebe hamilelik 9 ay 10 gün. 40+0 da 9 ay bitiyo + 10 günlük süre başlıyo. Her şey yolunda giderse max 10 gün beklerim ama 3 günde 1 kontrol etmek şartıyla sende bebeğin hareketlerini takip edeceksin dedi. Yani 41 küsürde alacak gelmezse
Mehtapp93 Kbr_2019 aynen bende cuma kontroldeydim dedim ne zaman olucak doğum 3 gün sonra gel bakalım diyo bitmedi o 3 günler iyi geldi bebişlere de ne gerek var doğmaya diyorlar sanırım 😁
Kbr_2019 Kızlar beni sezaryene alıyolar suyu azalmış ama bebek iyiymiş dua edin lütfen 12.30 da giricem
Mehtapp93 Kbr_2019 hadi canım sağ salim al kucağına inşallaahh dua ediyorum sana 🙏haber ver mutlaka doğum olunca 🤗
Kbr_2019 Ummeer benim kızım geliyo teyzesi dua et sezaryenle suyu azalmış. Sende hayırlı haberlerle gel inş
Balbocegi_ Kbr_2019 allah yardimciniz olsun sagsalim gucaginiza alin ins benimde suyum azalmisti normal dogum yaptim allah sizede yardim etsin ins🙏