Zehra1905 Kupik sağlıkla büyütün bebeginizi inşallah biz hamislerede sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim 🙏 hastane özel miydi, sütünüz hemen geldi mi? Hastane çantasında şu gereksiz dediğiniz bişey oldu mu sorularım bu kadar teşekkürler 🤭🤭
Kupik Zehra1905 amin canım benim özelde yaptım sütüm hemen geldi çantada o kadar gereksiz şey vardiki inan A dan Z ye koydum boş en önemlisi bebeğin bir takım hastane çıkışı anneye lohusa bir takım sepeti bile eve gelince kullandım hastanede bez veriyorlardı bebeğin bezi ıslak mendili vs bunlar çok ihtiyaç aklıma gelenleri yazdım ıvır zıvır doldurmaya hi gerek yokmuş
Canan_c Kupik uzun uzun anlatılan doğum hikayeleri daha çok hoşuma gidıo okuması. Çok merak edıo insan ince detayları😂 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah. Size de çok geçmiş olsun 😍
Bebus Kupik Rabbim analı babalı büyütsün canım 🤲🏻 Bişey sorcam açılman geç olmuş gibi çatın mı dardı acaba ? Korktum açıkçası
Kupik Bebus çatım dar değildi aksine doktorum çatın normal doguma çok müsait dedi belkide o sancıları evde çeksem açılmam olurdu diye düşünüyorum korkma ya
Yldrmbytkn Gözün aydın canım bende 15 gün önce normal doğum yaptım sadece suni sancıyla 😫 gözümde canlandı o cektigim acılar okuyunca hikayeni 😀 bisey sorucam gobeginiz kaç gün de düştü??
Merve_seda Kupik alllah analı babalı büyütsün canım bebeğin kilo alması için Ne yaptın ? Benim kızım çok zayıfta 😞
Kupik Merve_seda ben meyveli sütler kuzu gerdan incik et pilav sabah kahvaltilari bol bol meyve tuketiyorum bak sana birşey soyleyim mi sırf bebeğe kilo aldıracak diye gereksiz şeyler tüketme bu tarh şeyler ye zayıf olsun ama güçlü olsun sağlı önemli neticede bazı insanlar gereksiz gıdalar söyleyecekler uygulama sen faydalı yararlı gıdalar tüket
Denizkaplan Kupik hayrlı olsun canım 🤩aklıma kendım geldım son 1 saat odada bagıryordum anneee bunlar benı öldürüyorlar anneee dye çataldada stajyer bır kız abla ıkın sacı gozukuyor deyınce dedım tamam ben doguramycam o orda ölecek bende burda ölücem 😆😆 ay bır ay sonra dogum yapacam nasıl olacak bılmıyorum 🙄🙄🙄
Kupik Denizkaplan zor oluyor bende nerde hamile görsel doğumum aklıma geliyor bir dahada doğurmam ben deyince eşim kızıyo öyle deme diye 🤭😄
MerveLiva Kupik bende 38+4te gittim çocuk normal pozisyonda fakat nstde hiç sancı çıkmadı çatı muayenesinde hiç açılma yok dedi 39+5te tekrar çağırdı bekliyorum ama hala ne sancı var ne bişi inşAllah açılmam olur bidhki kontrolde benide doğuma alırlar direk😁
Kupik MerveLiva kac haftalıksın canım ben hurma yiyordum sukat ve pilates yapıyordum sıcak duşa giriyordum ev temizliği yapıyordum yerleri supurmuyordum eğilip gırgirliyordum yerleri siliyordum iliskiye girdim hiperaktif bir insan zaten sürekli hareket halimdeydim hatta dogumuma 5 gün kala kaynanamgile gitmiştik sofrayı hazırladım bulaşıkları yıkadım herkez bana doğuracan ama hala nasıl harketlisin diyorlardı 😄🤭
Kupik Erkekkannnesiii valla şuan ev işi yaptigimda biraz belde ağrı oluyor ama normal ya ben bi sıkıntısını görmedim aksine çok iyi birşey bence
Kupik RabiaKaratas dikişlerim var canım dışta 5 ici bilmiyorum şuan çok iyiyim hatta baya iyiyim gayet güzel emziriyorum ilk 2 hafta sorunlu geçti sonrasında düzeldim dikişlerine iyi bakarsan çabuk iyileşiyor hergün düş aldım o bölgeyi elimden geldikçe kuru tuttum bunun gibi seyler
Zynpth Kupik işte hem bebeğe hemde size zararlı diye yasaklandı kafalarına göre iş yapıyorlar ya bi an iç organlar zarar görseydi neyse geçmiş olsun tekrardan🤗
Kupik Neslihan_Elisam korkutmak istemem ama baya sancılı oluyor ama güzel yönden düşün bak ben 3 haftada topladım kendimi sezeryan olmuş olsaydım eğer ömür boyu sıkıntı çekecektim her güzel sonun zorlu başlangıcı vardır kuzum
Kupik Zehram esentepe hastanesinde doğum yaptım 2750 doğum ücreti + epidural 250 net 3 haftada topladım kendimi canim