Kupik Selam tatlış hamişler öncelikle burdan çok bilgi edindim yardımcı olan herkesten allah razı olsun fazla uzatmayım başlangıcı klasik bir laf olacak ama sonunda bende doğurdum psikolojik olarak kendimi hep erken doğuracam diye hazırlıyordum çevremden konuştuğum herkes oğlan bebesi geç gelir diye söyleyince moralim bozuluyordu cunki insan hemen doğum edip evladına kavuşmak ve hamilelik sürecinden kurtulmak istiyor neyse 39 haftalik oldum sancılar bir başladı ki sormayın geceler zulüm olmuştu 39+2 günlükken kontrolümüz vardı sabah 10:00 da hastaneye gittim doktorum kontrole öncelikle alttan muayne edelim dedi tabi 5 gün önce çatı muanesi olduğumda canım çok acidigindan korkarak tamam dedim uzandım çatala elini soktu ama benim canımdan can gidiyor zaten sancılarımda var açılmam hala 1 cm dedi bide ultrosandan bakalım dedi ama o çataldan zor bela kalktım diğer tarafa uzandım oğlumu görecem diye kendimi motive edip acıları unutmaya çalışıyorum tabi derken doktorum suyun çok iyi bebeğinin alanı iyice daralmış sancılarında var hadi seni artık doğurtalım deyince nasıl yani vallami ciddimi hocam demeye kalmadım yatışım verildi ailem ankarada ben bursaya gelin geldim kimse yok yanımda hızlıca eşimin yanına gittim ağlayarak doğuruyorum git çabuk anneni al gel dedim canım kocam ya nasıl yani vallami diye bi şokta o yaşadı yarısını yaptırıp gitti o sırada ebeler odaya çıkartıp üzerimi giydirdiler lavmayi yaptılar 15 dakika bekle tuvaleti gir dediler tamam dedim odada yanlız başıma dolanıyorum 10 dakika 15 dakika 20 dakika derken tuvaleti dusenmekten çok bi korku sardı neyse tuvalete girdim işimi halledip çıktım 11:30 da suni sancı taktılar hiç istemiyordum kendi sancimla doğum ediyim diyordum ama nerde hayaller hayatlar oldu neyse kaynanam ve eşim geldiler tabi benim.zaten kendi sandım vardı bir yandanda suni sancı aldıkça yerimde durmamaya başladım ebeler gelip gidip epidural takalımmı deyip duruyorlar bende inatla yok diyorum sancılar iyece çoğaldı artık dayanamadım takin dedim yaptıklarıyla rahatlamam bir oldu onun sayesinde 2 saat sancısız uyudum 2 saat sonra uyandığımda tahmin edilmeyecek sancılar çekmeye başladım allahım ya yoktu böyle bir acı ebeyi cagirdim hani hiç sandım olmayacaktı diye bir sürü söylendim sandım çoğaldığı için hissetmeye başladım dedi ilaçtan bir daha yaptılar ben uyurken açılmam 3 cm oldu 1 sat sonra tekrar baktı açılmam 6 cm çok iyi dedi ama ben hala sancı çekiyorum eşimin elini kıracaktım arık ağlıyorum bağırıyorum demedigim kalmadı 😄 saat oldu 4 tekrar baktı açılmam 8 cm dedi güçlü bir şekilde ıkınırsan seni doguma alırım ıkınmazsan sezeryan alırım deyince beynime kan gitmedi çünkü 9 ay boyunca kendimi normal doguma hazırladım neyse sancı geliyor bekle bekle ikin dedi bir ıkındım gözüm cıktı yerinden suyum gelmeye başladı sancılar iyice yükseldi altımda sanki bebeğin kafası dışarıda hissi afferim sana dedi hadi doguma deyince sevindim doğumhaneye götürdüler tabi ağlıyorum annemgil yok yanımda çocuk gibi oluyor insan o an neyse çatala aldılar ikin diyor ama ilk doğum birşey bilmiyorsun ıkın dedi 3 defa ıkındım tekrar ıkın dedi karnımın üstüne cıktı ebe iki defa ıkın dedi ıkındım ama gelin birde bana sorun gözlerim yuvalarından cıktı sonra bi baktım balık gibi kucağıma koyuverdi doktorum o kadar güzeldiki anlatılmaz ya yaşanır annem dedim parmağımı sıkıca tuttu bence öptüm saçlarını okşadım allahım herkese yaşatsın oğlumu götürdüler giydirmeye hemşireye seslendim oğlumla beraber çıkacak bu odadan dedim tamam dedi neyse dikisim atılıyor o sırada hemşire geldi annesi bebeğin üşüdü dedi tamam babasına götürün oğlumu dedim sonrasında bende arkalarından geldim odaya hemen emzirdim oğlumu o doğumhanede ölecem diye bir sürü dua ettim herkese 😄 bian öyle bi his oluyor insanda allahım hepinizi sağ saglim kurtarsın inşallah 22 günlük olduk biz mis gibi kucağımda yatıyor şuan 😌 3.600 55cm doğdu oğlum 7 mayısta çok uzattım hakkınızı helal edin inanın daha kısaltarak yazdım insan her saniyesini yazmak istiyor kızlar normal doğum için öneri almak isterseniz yaptıklarımı söyleyebilirim kolay değil tabikide doğum ama rabbim veriyor sabrını bol bol dua edin sağlıcakla kalın bal hamişler bizim serüvenimiz bitti darısı sizlere olsun inşallah
Wonderanne Kupik Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩🥰
Ezgimelek Kupik Rabbim uzun ömür versin canım sağlıkla büyüsün inşallah 😍 Bursa’da hangi hastanede doğum yaptın ☺️
Erkekkannnesiii Kupik epiduralin bi yan etkisi oldu mu bende normal Doğum epidural istiyorum ama kimse önermiyor sizin Öner’iniz nedir acaba
Zynpth Kupik Allah bağışlasın sağlıkla büyütün ebelerin karına çıkması falan yasaklandı diye biliyorum
Mtk Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah, uzun oldu diye kusura bakmayın diyen her doğuran arkadaşa sesleniyorum yazın yav yazın her detayı yazın deli gibi merak içinde dolanıyoruz burda detaylar önemli yaşatın bize o anları ahahah 😄😄😄😅
Kupik Mtk sağol canım benim herkez öyle düşünmüyor şoven bile vardır 🤭😄 ama dediğin gibi çok önemli sizler icin
Kupik Erkekkannnesiii valla şuan ev işi yaptigimda biraz belde ağrı oluyor ama normal ya ben bi sıkıntısını görmedim aksine çok iyi birşey bence
Kupik RabiaKaratas dikişlerim var canım dışta 5 ici bilmiyorum şuan çok iyiyim hatta baya iyiyim gayet güzel emziriyorum ilk 2 hafta sorunlu geçti sonrasında düzeldim dikişlerine iyi bakarsan çabuk iyileşiyor hergün düş aldım o bölgeyi elimden geldikçe kuru tuttum bunun gibi seyler
Sedasci Yaa çok tatlıı😍 peki Dikiş atıldı mı atıldıysa çok acıdı mı? Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere 😍
Kupik Neslihan_Elisam korkutmak istemem ama baya sancılı oluyor ama güzel yönden düşün bak ben 3 haftada topladım kendimi sezeryan olmuş olsaydım eğer ömür boyu sıkıntı çekecektim her güzel sonun zorlu başlangıcı vardır kuzum
Zehram Hangi hastahane fiyat ne kadar kav güne toparlandım masallah gözünüz aydın Allah sağlıklı evkat etsin
Kupik Zehram esentepe hastanesinde doğum yaptım 2750 doğum ücreti + epidural 250 net 3 haftada topladım kendimi canim
Evrenim Kupik yyaaa sag salim büyüsün minik her dogum hikayesini okudugumda artık bende yazmak istiyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🙏
Kupik Evrenim amin allah razı olsun kaç haftalıksın kuzum Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu