Utopikogretmen Denilotti 62 kilo ile hamile kaldım . Gereksiz şekerli,abur cubur şeyler hiç tüketmiyorum diyebilirim.cevreye kulak asmayin bence.sizin ve bebeğiniz için nasıl sağlıklı olacaksa öyle yapın 🙏😊
haticebozat diloscn 38. Haftadayım, 56 ile hamile kaldım şimd 62 kiloyum, 6 kilo aldım diye görünüyor. Ama ilk aylar bulantılardan 5-6 kilo vermiştim sonra tekrar almış oldum.
Tatlisannedilekk diloscn 21+5haftalığım, 5kilo vermiştim 3kilosunu geri aldım😊 oğlum beni tatlı komasına sokcak bu gidişle gelsin kilolar😁
Nese33- 24 haftaligim 60 ile hamile kaldım 67.5 oldum.doktorum hızlı almissin dedi dikkat etmeye çalışıyorum ama bu iştahla ne fayda :)
Suledonmez2906 diloscn 33+5 im 5 kilo aldımm bünye meselesi sanırım😊🙈umarım sona kadar böyle gideriz💃🏼
Tugceonal diloscn 22 haftaya kadar kilo almadım sonrası hızla gidiyor .. 59 ile hamile kaldım 65 kiloyum şuan 39+6 haftalığız 🤷♀️
Busratm diloscn 33 hafta 10 kilo aldım. 56 ile gebe kaldım yaklaşık 1 hafta oldu tartıldığım 66 kiloyum
CananAkdag diloscn 38+1 im şuan 11 kilo aldım ama 3 haziranda doğum var sanırım 12 yi bulacak belkide 13 🤷🏻♀️🤷🏻♀️