diloscn Kızlar genetik faktörlere beslenme şekline herşeye göre farklılıklar gösterir bu tabi ama merak ettim,28 haftalığım,54 le hamile kaldım 16 kilo aldım şuan 70 oldum,yürüyen bir plates topu gibiyim 😅
Milann diloscn 30 haftalığım 25 kilo aldım uykusuzluktan halim kalmadı daayanamıyorum akşamdan sabaha kadar 50 kere uyanıyorum allahım ne zormuş anne olmak 😓😴
Zuzum577 Nur8lina bende 67 le kaldim hamile en son 81 82 kiloydum 36 haftamda bende yeriyen kofteye benziyorum😍😂
Denilotti Utopikogretmen kaç kilo ile başladınız? Bende 16 dayım 3 kilo aldım.cevreden dolayı içten içe psikolojik baskı yaşıyorum :D çok mu yemeliyim acaba diye
Gltn35 24.haftaya girdik oğlumla 🤗 57 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum taam 8 kilo almışım 🙄dün doktor kontrolüm vardı biraz hızlı gitmişsin dedi bozuldum 😣 7 senedir hep 57 kilodaydım dün kendimi tartıda görünce hayatımda ilk defa kilo ile ilgili sarsıldım çünkü baya baya kendime alıyorum kiloları!! Ama değer mi değer 😂
Wonderanne diloscn 31+6 72 ile hamile kaldım 87olfum heralde belki de 89 bilemedim tartilmiyorum moralim bozuluyor 😅😅😅
Utopikogretmen Denilotti 62 kilo ile hamile kaldım . Gereksiz şekerli,abur cubur şeyler hiç tüketmiyorum diyebilirim.cevreye kulak asmayin bence.sizin ve bebeğiniz için nasıl sağlıklı olacaksa öyle yapın 🙏😊