mavisimm 35Ayse35 Canim arkadasimin bebegi 38 de donmustu. ama ebe ona bazi hareketleri yapmasini onermis. bi arastir internetten. Birde sol tarafina yatmayi oneriyorlar
35Ayse35 Demirailesii ilk gebeliğim endişelendim birde bu süreçten dolayı kimse gelemeyecek yanıma o yüzden normale hazırlamıştım kendimi bunun stresi var 😔
35Ayse35 Bulut_evren bana da 38 fen sonda çok zor dönmesi dedi . İnşallah en hayırlı şekilde gelirler ☺️
Bulut_evren 35Ayse35 bnce o bebekle alakali benm 2 bucuk yasinda oglum var cok hareketli onjn pesinde maf oluyorum hic oturmuorum yeri gelio gece tuvalete kaldiriom o donmeyince donmuo yormayin kendinuzi
Momof2child Kizlar bende 36yim kacgundur bel kaburga agrlarm var doktorm acil gel dedi yarina INSALLAH SANCI OLRSA BEBEK DOGSA 36HAFTADA BI SAKINCA OLUYORMU BU ARADA SEZERYAN OLUCAM BEN
Sevgiguveen 35Ayse35 canım doğum sancısı çektiğinde bile donem var sıkma canını içini ferah tut . Benim doktorumda oyle dedi
Hatice6606 35Ayse35 benimde oyleydi canim hatta sezeryan gunu verildi hazırlığımi yaptim tam sezeryana gircktk tekrar ultrasonla bakildiki bebek normal dogum pozisyonu almis donuyorlar yani😊
pirupakblog 35Ayse35 kuzum ben 39 +5teyim daha dört gün önce döndü korkma normal doğum istediğimden ben beklemiştim sonunda döndü paşa
pirupakblog ebycy gel alalım pazartesi günü demişti inat ettim gitmedim bekledim çatı muayenesi oldum başka bir hastanede normal doğum için uygun olduğunu söylediklerinde bu sefer çocuğu döndürmek için egzersizler yapmaya başladım ise yaradı