35Ayse35 36 haftalığım pzrtsi 37 oluyorum ama hala dönmedi makat duruyor Dr 38 kadar dönmezse dönmez dedi. Böyle birsey yaşayan var mı 😔😔
Demirailesii 35Ayse35 bizim doktorumuz doğum oluvağı gün bile dönebilir bunları düşünüp streslenme dedi canım ki aynen bebek nasıl gelmek istiyosa öyle geliyor buna o karar veriyor
Wonderanne 35Ayse35 39da hatta sancıyla donen bile vardı daha önce okumuştum sanırım burda bebeği döndürücü etkenler var dene istersen herhangi bir sıkıntı yoksa en madumu kasıklara müzik dinletmek bebek sese domermis
Selimem Benim 34 de normal bas aşagı pozisyonda idi 36 gircem sağlık ocağı bası yukarda dedi kalp cihazından baktı sizce nerde dedim yukarda kafası dedi dün yine dönermi bilmem 🤷♀️
35Ayse35 Demirailesii ilk gebeliğim endişelendim birde bu süreçten dolayı kimse gelemeyecek yanıma o yüzden normale hazırlamıştım kendimi bunun stresi var 😔
ebycy Tugceonal benimde dönmedi de 38 den. Sonra alabilirz dedi. Bekleyip beklememek benim elimde snırım suan.
Tugceonal ebycy ben evde lesllie ile hep yürüdüm en az yarım saat squat yaptım, plastes , yoga yaptım hep hamileliğin başından beri
merveakcy09 35Ayse35 bende 34 haftadayım transfers duruyo benimkide yan yani ☺️Banada aynısını dedi ☺️
Bulut_evren 35Ayse35 39 oldum hayla donmedi sezeryan dedi bastan beri hic donmemisti ztn .. 1 hafta sonra alcak 40 olunca
35Ayse35 Bulut_evren bana da 38 fen sonda çok zor dönmesi dedi . İnşallah en hayırlı şekilde gelirler ☺️
Sezinsenkal 35Ayse35 merhaba bende 35 haftalık hamileyim bebek ters duruyor dedi doktor dönmezse sezaryen doğum olur dedi
Meralaltindal 35Ayse35 33ken tersti 34de döndü benim kızım. Döner inşallah sizinki de hakkınızda hayırlısı🥰