Pelin-65 Tokattadayım doktorum medical Mehmet hoca ancak doğum çok pahalı ve üniversitede doktor bulmalıyım önereceğiniz doktor varmı☹️
Ysmnbkr Pelin-65 üniversiteye hiç gitmedim ama ilhan hoca varmış orda ona da iyi demişlerdi ama ben hic gitmedim
Mucizem7 Pelin-65 eğer doktorunuz ve hastane şartları iyiyse bence çok değil ama yinede siz bilirsiniz tabi.hayrli doğumlar dilerim
Ysmnbkr Bende tokattayim medikalde mehmet nalbant a gidiyorum çok memnunum. Doğum ucretleri ne kadar acaba onu hiç sormadım
rmysucar Ysmnbkr İlhan hocaya gidiyrm çok çok iyi bi doktor gercekten MSj atıp durumumu bile sordu kaç defa sağolsn☺️
Ysmnbkr Ara ara devlete de gidiyorum orda da kubra hanıma muayene olurum ondan da memnunum ben iyi bi doktor
Sevdaaaaaa Tokatlıyım ama Ankaradayım, çocukluğum orada geçti, çok özledim oraları, tokata selamlar kızlar
Pelin-65 Ya kızlar elbette ücret önemli değil diyorum sağlıklı doğum yapayım da diyorum ama 3-4 bin gidince oğluma o paraya daha güzel şeyler alırım diyorum haksızmıyım😒
Pelin-65 Mucizem7 aynen haklısınız ama eşimle bu korona olayından sonra işlerimizde sorun yaşadık o yüzden ödemesi bizim için biraz zor
Mucizem7 Pelin-65 ozman ünv hastanesinde mutlaka iyi bir doktor vardr o ordan randevu alın derim bu arada kaç haftalık hamilesin canm?
Mucizem7 Pelin-65 bulursun ya hiç mi tavsiye eden yok .bikac güne kadar bulursan hemen randevu almaya çalış canm .en son nezman gitmiştin doktoruna?hiç stres yapma
Pelin-65 Mucizem7 canım bir ay önce Mehmet hocaya gittim üniversite de İlhan var hasta kabul etmiyor selim diye bi hoca var onun da çok deneyimi yok anlayacağın napacağımı bilmiyorum ve ilk gebeliğim