MinikTavsanim Mom9272 halbuki uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama uyuyamıyorum haftalar ilerledikçe böyle oldu 🤷🏻♀️
Mom20_ Dilos1645 vala ben 8 aydor yiyom doguma az bi surem kaldi bi zararini gormedim kizim 3 kilo 200 gram su an
Beray99 Fadikfs huzursuz bacak sendromu deniyor buna sürekli uyurken bacak hareket ettirme ihtiyacı duymak deniyor bacaklar huzursuz oluyor doktora görünmekte fayda var çünkü bendede belirtiler var doktorumla paylaşmadım henüz
MinikTavsanim Mom20_ ay kızlar benm beşin kilosu biraz düşük ne yemem lazım ? Muz kaşar süt hepsini yedim içtim ama kilo alsın istiyorum biraz değişen bişi yok
Mom20_ MinikTavsanim vala canim benimde kizim 7 aylik olana kadar gic kilo almadi ne yediysem fayda etmedi gayet sagliklida beslendim ama ne olduysa bu son bir ayda bi anda kilo aldi 3 kilo 200 gram oldu
Mom20_ MinikTavsanim surekli meyve yedim ceviz badem turu seyler yedim peynir yumurta yogurt rmtarzi seyleri cok tukketim yemrk olarak tercihim surekli haslanmis sebze ve et yemekleriydi baklagileri cok tukketim kizartilmis seylerden tatlilardan hamur isinden uzak durdum ztn hamilelik boyunca
MinikTavsanim Mom9272 cnm 29.hafta 1.250 dedi doktor bide bizim akrabalar zaten hamile olanlar yarışa girmiş gibi ay cok zayıf bilmem ne diyip duruyolar bende iyi mi kötü mü anlayamadım zaten
Merve_fatih Fadikfs magnezyum eksikliğinden dolayı canım, doktorun magnezyum takviyesi verebilir,ek olarak da maden suyu içebilirsin çok faydası oluyor