Fadikfs 27 haftalığız yattığım zaman bacaklarım uyuşuyor bi tuhaf oluyor uyuyamıyorum böyle olan var mı acaba
Dilos1645 Fadikfs benimde öyle özellikle sol tarafım kalcama kadar uyuşuyo resmen ağrısından duramıyorum
Beray99 Fadikfs huzursuz bacak sendromu deniyor buna sürekli uyurken bacak hareket ettirme ihtiyacı duymak deniyor bacaklar huzursuz oluyor doktora görünmekte fayda var çünkü bendede belirtiler var doktorumla paylaşmadım henüz
MinikTavsanim Mom9272 halbuki uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama uyuyamıyorum haftalar ilerledikçe böyle oldu 🤷🏻♀️
Dilos1645 Sinemisdemirag o mideye bi çözüm bulamadım renie şurup içiyorum olmuyo soda iç dediler olmuyo elma salatalık ye dediler olmuyo meret yatınca daha da azıyo
Dilos1645 Mom20_ magnezyum hapı da kullanıyorum ama bana çevremde bir kaç kişi hatta annem bile demıstı son aylarda bacakların uyuşacak kasılacak diye belki de normal şeyler
Mom20_ Dilos1645 ben 8 aydir magnezyum kullaniyorum hic bi faydasini gormedim aynen son ayalarda bu tur agrilar normal benimde sol kalca agrim bide ellerimde cok kotu bi agri ve uyusukluk oluyor doktor norma dedi
Mom20_ Dilos1645 hahahha dene bakalim vala ben bi onu bide cig patates yiyom ikiside gayet cok iyi geciriyor