ZhrAlp Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım 2. Hamileliğim ve 5 haftalık var mı aynı haftalarda olan 🥰
Esfdnc ZhrAlp aramıza hoşgeldin bende 28+2 yim yolun başındasın Rabbim hepimize sağ Salim kucağımza aldırmayı nasip eylesin
Eva41 ZhrAlp hayırlı olsun canım rabbim sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 5 haftalık değilim bende ama yinede hoşgeldin ❤️
ZhrAlp 1Anne_ öyle mi ne kadarlıksın teşekkür ederim bu ara da daha dr a gitmedim ama tahminimce 5 haftalık p tesi randevum var 🥰
ZhrAlp 58Vildan bende gitmedim ama p tesi gideceğim sen bayag beklemişsin kan flan yaptırdın mi ben kanda yaptrmadm geçen hafta öğrendim
58Vildan ZhrAlp evet kan tahlili verdim saglık ocağında öyle emin oldum bebegim 21 aylık bu rahatlığı ona bağlıyorum 😊 sizin 4 yaşında cocugunuz sanırım siz de baya heyecan vardır şimdi 🥰🥰
ZhrAlp 58Vildan aynen aradan bayag zaman geçtiği için heyecanlıyız 😊 maşşallah sağlıklı dogm nasip etsin herkese rabbim
2subat Merhaba hoşgeldin canım bende yarın doktora gidicem ve ne kadarlık olduğunu öğrenicem 15 mayısda kanda çıktı daha gitmedim
2subat ZhrAlp Benimde 27 mart son adet tarihim ama adet bittikden sonra biraz dikkat etmiştim bebek olmasın diye merak ediyorum ne kadarlık dua edin bu 4. Bebeğim 3 tanesi karnımda öldü hayırlı haberler alayım yarın
ZhrAlp Mom092 oo maşallah kalp atışı dinlememişsinizdir ama ben gitmedim sahana tesi randevu aldm bakalm inş kesemiz görünür bizimde
ZhrAlp 2subat 1 ay var aramızda siİn daha büyüktür inşallah hayırlı haberlerini alırsın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsn