Melekkannesi Medusafer normal olacak canım.siyah askısız latex aldm oğlumda da kullanmştm ama sonra küçük gelince arkadasıma vermştm cok memnundm ben
FatmaKrbkl Ela2020 canım ben iki gün hastanede kaldım üçüncü gün giyebildim ama imkanın varsa ikinci gün tak karın kısmını toplu tuttuğu için hareketlerinde rahatlık sağlıyor
Elifeminask FatmaKrbkl canm sats yapan sayfalardada hep 1 hafta sonra takin diyr. Ilk gunlerden takmak sorun olmaz mi ki
Ecenaz345 Bn sipars verdim cnm dedgm sayfadan dogumuma daha iki ay var ama simdiden aldim uygun gldi bana memnun olanda cok sayida kisi var ve standart beden 100 kiloya kdr olyo kmseye vrmm hp tkrm😁
Ecenaz345 Elifeminask sali yada carsamba gnu elme ulascakms cnm arkdsm.ck memnn bana atti taktiktan snra faydasini gordugunu felan yazdi bende aldm bu gdsle ikimizin ayni anda gelcek
FatmaKrbkl Elifeminask valla ben takınca çok rahat ettim canım istersen bir hafta sonra tak ya da dene rahatsız hissedersen bir hafta sonra bi daha takıp bakarsın
Ela2020 Elifeminask hemen giyilmesi de rahim yapışması yapıyor falan diyen var bide yara kesik rahatsız olur saçma bence