Elifeminask Merhaba kızlar dogum seklim bellisiz. Her iki dogum şekli içinde korse tavsiyesi olan var mı? Kullanan bilgi sahibi olanlar destek olur musunuz?
Ltbumt Elifeminask normal doğum için kesinlikle korse yerine inde çarşafı öneririm canım sıkabildiğin kadar sık ve bağla en güzeli …. sezaryen için de bel korseli olmalı ilk etapta dikişlerin kaymasın diye alttwn giymeli olmasın yani zaten lavaboda sorun oluyor
Ecenaz345 Elifeminask bnm arkdsm almis 39 tl ye cok guzel etki yaptigini soyluyor szeryan yaptgi halde inclme fln ypms dogum yapilmamis gibi duruyor ustelk iki dogum seklindede kullanilyor bende almayi dusunyorum yorumlari da gayet iyi gldi bna memnunn. Kalan cok fyat olrak da uygun
Elifeminask Ltbumt canm dofuma 12 gun var norml olursada kullnim olmzsada kullnm dedim o tarz bsey bakayim dedim.ama sezeryan olanlar o dikisle nasl kullniyr ona sa sasknm
Elifeminask Melekkannesi cnm cok hos gorunuyr bu yamunalar. Acba neye gore aldn bedenini suanki durumuna gore mi yoksa daha mi kucuk
Ecenaz345 Boncukk-5 rca ederm bnde alcm cnku fzla para vermeye grek yok bnce cok ise yaradgni syleynler vr
Ltbumt Elifeminask bel korsesi dikişin olduğu yere değmiyor bir de üst taraftan giyersen sorun olmaz inş 🙏🏻
Ecenaz345 Elifeminask missbeltkorse instgramdan takip edip bakn bence baya alan var yakn arkdsm cok memnn kldgni syledi
Melekkannesi Elifeminask normalde s bedenm ben ama m aldm ztn toplam 8 kilo aldm bi hafta kaldı doğumuma hemen takcm olmazsa değişim yapıyorlar ztn😊
Medusafer Melekkannesi doğum sekliniz belli mi acaba ona göre mi aldınız bir de hangi modelini aldınız çok çeşidi var
Melekkannesi Medusafer normal olacak canım.siyah askısız latex aldm oğlumda da kullanmştm ama sonra küçük gelince arkadasıma vermştm cok memnundm ben
FatmaKrbkl Ela2020 canım ben iki gün hastanede kaldım üçüncü gün giyebildim ama imkanın varsa ikinci gün tak karın kısmını toplu tuttuğu için hareketlerinde rahatlık sağlıyor