Ladyssss Ayazsimay ay bu kadar keskin belirtilerim yok hatta belirti mi bilmiyorum bile direk regli sancısı var 🤷🏻♀️
Cansen Adet sancısı gibiydi Her seferinde regl oldum diye kendimi kontrol ediyordum birde göğüs hassasiyeti oldu bende
Boncukk-5 Ladyssss kokulara hassaslık ve şiddetli derecede göğüs agrısı ☺️ 4 gün adet gecikmesi olmuştu
Wonderanne Ladyssss ve o ay evlenmistim yani düğünde adettim adetim baya geç olup düğüne denk gelmişti nasip galiba bu durum🤷🤗🤲🏻🌸
Girlpowerbabe Ladyssss benim aynı regl belirtileriydi hatta her an gelecek diye ped takıyordum sonra olmadım ama ağrılar devam etti 7. Haftadayım azaldı artık
Mahbuss Ladyssss canım adet belirtilerim vardı benim bende yeni öğrendim hamile olduğumu ♥️ 2 seneden sonra oldu benimde inşallah rabbim sanada nasip etsin ♥️
Mahbuss Ladyssss canım köyü çıkmış biraz bende testte yap 😊 bende çok korka korka yaptım hep olumsuzdu çünkü ama yaptım anında çift çıktı çok şaşırdım. İnşallah bebisinde seni şaşırtır ♥️
Ladyssss Kızlar buraya yazayım dedim maalesef yine hamile değilim. Herhalde yumurtlama oldu çok enteresan ama demek böyle bir şeyde olabiliyormuş şimdi bir kür deniyorum inşallah işe yarar