oztmizayse 19012021 ama öyle yani napayim 😂 hayır bişey bildikleri yok ignenin nasıl acısı olduğunu bile bilmiyorlar ama yorum yapıyorlar.
ozgei oztmizayse önemli bir gen olmadigini hapin yeterli oldugunu soylediler bana ama igne kullanmayi ben istedim, insallah gec değildir kuzum büyüyordur 🤲
blueberyy00 oztmizayse kesinlikle haklısın hak ediyorlar senin iğne vurduğun yerler morarıyor mu bende morluk olmaya başladı Normal mi acaba
oztmizayse blueberyy00 hem de nasıl morariyor. Doktorum baktı ama normal dedi. Bi de kan sulandıkca daha çok morarma olurmuş
blueberyy00 ozgei hayir soguk mu uygulamam gerekiyor bilmiyorum doktorum nasıl yapmam gerektiğini öğretti ama bişey demedi onla ilgili 2 gündür vuruyorum zaten ama bugunki morardı dunkinde hic bisy yok
ozgei blueberyy00 ben de dun başladım canım, igneyi yapmadan once ve sonra soguk uygula biraz, ve ovusturma sakın
ecembugra53 19012021 6+2 de duyduk kalp atışını 😊❣️ Cok güzel bi duygu RABBİM herkese nasip eylesin 🤲🏻
blueberyy00 oztmizayse hadi ya aynen sabaha göre daha çok morarmış ve şiş normalse katlanıcaz bu duruma
blueberyy00 ozgei tamam canim dikkate alicam dunkinde bişey yok ama bugunki mosmor oldu ve yayıldı morluk kılcal damara mi geldi acaba bu morluklari nasıl çabuk geçirebiliriz acaba
Yakamoz__gul 19012021 ben 6+2 de duydum ama benim tüp bebekti. Transfer den hemen sonra tuttu 7. Günde testte bariz belliydi. Seninde yerleşme günün erkense muhtemelen duyulur. Ama normal gebeliklerde günü pek belli olmadığı için duyulmayadabiliyor.
Krbltesma Tüp bebek benimki transferden 15 gün sonra keseler göründü 6. Haftada kalp atışlarını duyduk çok şükür şu an 14+1 haftadayız 🙏🏻