zeome adetim 12 gecmıstı o zmn gebelik testı yapmıstım minnagımı 6 haftada kalp atısını ve mınnıkınımı gördğm🥰
Ayca24 zeome Allah bağışlasınn 🥰 sizdeki sabırdan banada lazım 😀 Ben şimdiden 5 6 tane test almıştım 2 3 günde bi yaparım diye 😂
Arzu_arslan Merhaba canm benm adetime 4 gun kala dayanamadm yaptm cok silik cikti gebelik sabahsi gun kan testi verdm gebelik vardi insAllah olur sendede🥰🙌🧿
Ayca24 Arzu_arslan Merhabaa 🙋 İnşallah canımm bende aynı zamanda yaptım ama çıkmadı belki gecikince varsa çıkar yoksa heyecanla beklemeye devam 😊🙏
Burcu3506 Benimde adete 5 gün var adet belirtilerim de var hamile olanlar sizde de bu adet belirtisi var mıydı boşa umutlanmıyım
Ayca24 Burcu3506 Benim normalde gaz problemim yoktu ama şimdi karnım çok fazla şiişiyo nedense bide arada sağ sol değiiiyo sancı giriyor kasığıma bazen bacağıma iniyor.Sizde adetten farklı belirti var mı
Baharozan123 ElifNilMom aynen öyle bende 5 gün gecikti. Hamile değilim dedim niye böyle oluyor diye hastaneye gittim kan testi verdim hamileymişim. Şimdi 15+0😂
Selmaercan Ayca24 şuan seninle herseyim aynı benim de 2 3 gün var ve sabah kalktım test yaptım ve negatif çıktı benim de canım
Ayca24 Selmaercan Ben akşam saatlerinde yaptım ya 🙄😬Ama daha yapmayalım şu regliler bi geciksin bakalım inşallah birbirimize bebiş haberi veririz haftaya 💃
zeome Ayca24 bebek arabası almıcam cnn görüyorum 2 el ılanlarından çok fıyata alıp bedava fıyata satıyorlar
Selmaercan Ayca24 ne bileyim kuzum ya artık derin bi oh çekmek için mi mutlu olmak için mi sabırsızız. İnşallah adetim olmaz seninde olmazda hamileyizdir İnşalla h
GizemAykut Ayca24 Ben adetime bir gün kala yapmıştım test negatif çıkmıştı daha sonra erken gebelik testi yaptım aynı gün içinde silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi bir gün sonrada kanda öğrendim inşallah hamilesindir canım dualarım seninle 😊🙏
Ayca24 GizemAykut Ben yeni ilgilenmeye başladığım için direk gebelik testi istedim klasik olanlardan almışım🙈😀İnşallah canım benim çok sağol Allah razı olsun 🥰🤲