Ayca24 Merhaba hanımlar , Buralarda daha çok yeniyim bu ay yumurtalama günümü takip ettim.Regli olmama 3 gün var idrarda gebelik testim negatif çıktı size acele mi ediyorumm :)
Esme1989 Ayca24 bu çok değişken birşey canım bazıları bir hafta kala bile öğrene biliyor bazısıda bir hafta geçince o yüzden bence biraz daha beklemelisin
Hosgeldinbebek Ayca24 adetten 4 gün önce flan kanda öğrenmiştim, merak edip evde test de yaptım o dönem, çok silik varla yok arası çıkmıştı
ElifNilMom Canım benim adet 5 gün geçmiş olmasına rağmen idrarda negatif cıkmıştı kanda öğrendim evet acele ediyorsun idrarda hemen gözükmeyebiliyor :)
Baharozan123 ElifNilMom aynen öyle bende 5 gün gecikti. Hamile değilim dedim niye böyle oluyor diye hastaneye gittim kan testi verdim hamileymişim. Şimdi 15+0😂
Dilos1645 Happybsrn ben mesela 13.günde ikinci cizgim hafif silik cıkmıştı oncesinde yapılan kan ve idrar testlerinde cıkmamıstı geç döllenme olmuş megerse
tbbsrnss Ben adetime 2 gün kala sağlık ocağına gidip kan verdim.Beta değerim yükselmeye başlamıştı.Gebelik testiyle hiç uğraşmayıp beklemedim.
Ayca24 tbbsrnss Daha fazla stres olurum beklerken diye yaptırmadım bi gün önce özeldeydim hatta.Doktorum folik asit başladı 3 4 aydır bebiş düşünüyoruz ama yinede fazla sabırsızım
tbbsrnss Ayca24 Aslında fazla beklemiyorsun, kesin sonuç olduğu için tereddütte de kalmıyorsun.İnşallah alırsınız güzel haberi😊
Ayca24 tbbsrnss İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 haftaya smear sonucum için doktora gidicem 4 haftayı geçmiş olacak belki o zaman belli olur eğer gecikme yaşarsam tabi 😊
Ayca24 ElifNilMom umarım bende haftaya güzel haberler alırım ve regli olmam gerçi şu an hiç belirti yok normalde belim karnım ağrırdı bi kaç gün önceden