Mucizemm09 Kizlarrr daha öncede post acmistim ama şifremi unutunca eski konumuzu bulamadim. Bugum gittik dr 15+4 bugun boylari biri 17 cm 140 gr diğeri 21 cm 160 gr
Deletedmom316 Mucizemm09 ayy yerim onlari Rabbim sag saglim eline almayi nasip etsin canim sizde ailede varmi ikiz ? Akrabalarda filan?
Ozlemergnulku-87 Esfdnc kaçıncı haftada göründü ikizlerin. Farklı belirtileri oldu mu. ALLAH bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hhb53 Mucizemm09 Canım benimde tek yumurta ikizi suan 15+5 ama doktora gitmedim hiç haberim yok 16 haftallıken gidicem öğrendiğimde yazarım. İnşaAllah iyidir
Esfdnc Mucizemm09 benimkiler 28. Haftadayız en son 1 er kilodaydılar inşallah arada kilo farkı ve gün farkı yaşamayız dualarınızı eksik etmeyin canlar
Mom626 Maşallah tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım kızlar benimde son 15 gün çok heyecanlıyım 34+5 olduk tek yumurta ikizlerim iki hafta sonra bugün doğum 😍😍
Dilekk5 Mucizemm09 22.haftada hissettim ben😊 çift yumurta ikizleri ama boyları gramlarıyla ilgili bir şey demedi doktor
_Koncuy_ pamuk32 yaa nasıl hissettiniz yani seyirme gibi mi tekme gibi mi 😻 bende şuan bunu düşünüyordum çok merak ediyorum acaba ne zaman hissedeceğim diye
_Koncuy_ pamuk32 yaaa 😻 okuyorum burada en erken 20.haftada da hiseediliyormuş tabii tek gebeliklerde ikizlerde farklı oluyor diye düşünüyordum sizinde 14′ haftada olunca heyecanladım bende 13+3 üm 😀😊
pamuk32 _Koncuy_ hssedersn en kısa xamanda inşallah ama herkeste aynı olmayablr bunun içinde kaygi etme benim ikinci gebeligm bundan farkettim belkide.. illa hissediceksin sağ saglm alın kucagnza ins
SEVGiHASAN _Koncuy_ canım doktorum ikinci gebeliklerde 16 haftada ilk gebelikte 20,21 haftayı bulur dedi.en az 200 -300gram olmaları gerekiyor dedi hissetmek için ,bende 16+3 ikiz bebeklerimi bekliyorum ama daha bi tık yok😊
_Koncuy_ pamuk32 ımm ikinci gebeliğinizse evet olabilir, neyse artık bekleyeceğizz inşallah inşallah cümlemiz sağ salim kavuşsun 😻