Ruki Aydan95 ben de eskiden kendim yapardım ama artık yapamıyorum. Kuaföre gittim dün mecburen. Tanımadığın birinin yapması yakınının yapmasından daha az utandırıcı bence 🙈
didembs Aydan95 kuaförleri bu ara temiz bulmuyorum arıyorum ağdacımı eve getiriyorum kendi evimde yaptırıyorum, kuaförler kapalıyken bir kez jilet yaptım yamuk yumuk oldu çıkış yönleri 😁
Alvvv Aydan95 kuaföre gidicem valla bu karınla yapamam Hoş hamile değilken de uğralmazdım 5 dk da tertemiz yapıyorlar🙈
Elaninannesi Suleyigit ben de 37 haftaligim hep jilet kullanıyordum ama son zamanlarda el yordamıyla almaya çalışıyorum zor oluyor eşimden yardım isticem artık ben de 😁
Suleyigit Elaninannesi elle nasıl aliyosun eldivenlemi aliyodun valla göremiyom bacim napak mecbur hayat musterek😂
Suleyigit Elaninannesi elle nasıl aliyosun eldivenlemi aliyodun valla göremiyom bacim napak mecbur hayat musterek😂
aLmisMomS Mrvkckk ya süpersiniz acayip güldüm ağda günahcılar gelmeden 😃😃 bu arada bende ağdaya gidiyorum hem rahat hemde ne zaman belli olmadığı için bir tık içim rahat Aydan95
Zeyno25-bykl Kuaförde ağda yaparken orayı uyusturuyolarmi yoksa direk yapıştır cekmi yapıyorlar bilgisi olan varsa yazsın bende gidicemde korkuyorum 🤦