naz0145 Mervealptaha yazı bekliyoruz 112de çalışıyorum . Daha bildirilen bişey olmadığı için bize gelin demediler . Daha önce de cumhurbaskanı hamilelere izin demişti ama kurum yazısında bizi kapsamamıştı 5gün sonra sağlık bakanlığı yazı geldikten sonra bizi izne ayırmıstı . Hala beklemedeyim yazıya bağlı gelmezse de gitmem
CKaya naz0145 ne güzel yazı gelmesini beklemişler. Bizim hastane personel eksiği var diye hemen çağırma derdinde olduğu için yazıyı beklemedi bile
noble naz0145 kaç haftalıksınız acaba? Bende 112 de çalışıyorum ve hastaneye görevlendirme olabilir ama pamdemi hastanesi acaba 112 zorlar mı diye düşünüyorum 17 haftalığım
3543Zz Mervealptaha bizde onlarla birlikte ayrıldık ya ekstradan bizi söylemediler bende haber bekliyorum kurumdaki personelin yeterliliğine bakıp çağırıp çağırmayacağını söyleyecekler en azından benim böyle
naz0145 noble ben 27 haftalığım mesaiye geçmiştim ama kkm ye vermişler çağrı merkezi hem çok kalabalık hem de evime iki dolmuş uzakta ne yapacağımı bilmiyorum
hayta16 Mervealptaha ben kendi kurumumu aradım yazı daha gelmedi ama 1 Haziran’da iş başı dediler kronik rahatsızlığı olanlar için yazı bekleniyormuş o yazıya göre de onlar için kurum karar alacakmış
Nur5495 hayta16 bizde pazartesi başlıyoruz müdür dedi kronik için kuruma bırakılmış zaten biz başlıyoruz
713 naz0145 kkm dısardan göründügu gibi degil.kalabalik ve bi sürü bilgisayar fazladan radyasyon malesef
hayalmehlika Bizim hastane aradı biraz önce 1 haziranda çağırıyorlar kızlar. İnisiyatif filan yok bence. Çünkü ben heyete bakıyorum, heyet yapılmıyor bir kaç aydır o yüzden yapacağımız birşey yok. İnsiyatif olsa çağırmazlardı.