Yaseminelif Mentuglale hayır hiç olmuyor sadece yürüyüş yaparken nefes almaktan zorlaniyorsun haricinde bir ağrı yok canım
Mentuglale Yaseminelif anladım teşekkür ederim Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi kolay 😇
Nazliiiiii Mentuglale Başka hastaneye gut kesınlıkle canım onlar bıraz para derdınde ben 40 haftalıgım suan doktorm 41 e kdar bekletcek gelmesse sunı verecegini söledi normale musaıtmışm gayet .
Zehra1k Mentuglale kolaya kaçıyor bence önce bi normal doğumu denesin baktı olmuyor öyle sezeryana alır ilk defa sebepsiz yere direk sezeryan diyen bi doktor duydum
Denizkaplan Mentuglale 40 haftan dolmamıs 41. Hafta gıbı bebegın kakasını yeme ihtimali yokken nasıl boyle yonlendırme yapyor
Mekamu Mentuglale bence kesinlikle normal doğumu dene derim ben zorunlu sezaryen oldum, isteğe bağlı olanları anlamıyorum, ikisi de ağrılı bir süreç gerçekten. Normalde doğum sancısı çeker doğurursun geçer, sezaryende sonrasında ağrılar başlar.
Mentuglale Mekamu aynen normal istiyorum zaten bakalım bi kaç hastanenin de görüşünü aldıktan sonra herşey netleşir