Mentuglale Kızlar bugün muaynedeydim 39 haftalıgım doktor çarşambaya kadar doğum yapmazsan sancın gelmezse sezeryana alacağım dedi Bebegimin bası asagıda ama daha kanala girmemiş . gittiğim hastane özel ve bana bekleyip suni sancı verecek imkanım yok falan gibi saçmalıklar söyledi hiç Birşey anlamadım sizce ne yapmalıyım sezeryan olmak istemiyorum çatım da normal doğuma müsait😢😣
Muberraonur Mentuglale sancın gelmesini bekle gelmezse zaten mecburlar artık sezeryan ya da suni sancı vermeye
Yaseminelif Mentuglale sen bir devlete görün istersen canım özel hastaneler para derdinde olduğu için mali açıdan en karlı neyse ona yönlendirmeye bakıyorlar
Mentuglale Yaseminelif bende aynı şeyi düşünüyorum daha fazla para almanın peşinde bide bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış gibi şeyler söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ama pazartesi başka biyere gtcem
Zehra1k Mentuglale kolaya kaçıyor bence önce bi normal doğumu denesin baktı olmuyor öyle sezeryana alır ilk defa sebepsiz yere direk sezeryan diyen bi doktor duydum
Mekamu Mentuglale bekleyerek suni sancı verme imkanı ne demek yokmuş.. Doktorunuz normal doğumdan yana olmadığını söylemiş net birşekilde. Bence içinizden de gelen normal doğumsa beklemek en doğrusu. Ben de beklemiştim 41.haftaya kadar.
Mentuglale Mekamu evet bende onu farkettim gayet açık ve net belli etti ama bende beklemek istiyorum normal doğum istiyorum o yüzden başka hastaneye gitçem
Mekamu Mentuglale bence kesinlikle normal doğumu dene derim ben zorunlu sezaryen oldum, isteğe bağlı olanları anlamıyorum, ikisi de ağrılı bir süreç gerçekten. Normalde doğum sancısı çeker doğurursun geçer, sezaryende sonrasında ağrılar başlar.
Yaseminelif Mentuglale hayır hiç olmuyor sadece yürüyüş yaparken nefes almaktan zorlaniyorsun haricinde bir ağrı yok canım
Zilifmom Bnde 41 haftada sunı sancıyla dogum yaptırıldım dıktorum seZeryan yanlısı deildi baska doktora gorunebılırsn