Nur55 Kızlar hepimizin hamilelikte beraber göğüsleri büyümüştür sütyen seçiminizi süngerli mi süngersiz telli mi kullanıyorsunuz hangisi daha rahat bir beden küçük gösteren telli sütyenler var kararsız kaldım kıyafet içinde nasıl durur süngersiz kullanmadım hiç
Busranrunal Nur55 hayatım boyunca sutyen takmayı sevemedim hic göğüs uçları. Olmadığı için hic de zorlanmadım. Hala da takmıyorum 😂😂
Elfn Nur55 hâla destekli kullanıyorum zaten büyüktü şimdi biraz daha büyüdü desteksiz takarsan sarkma falan olur diyorlar bende destekli kullanıcam en azından doğuma kadar 😊
SibelAlp7 Nur55 ben desteksiz,süngersiz,telsiz emzirme sütyeni kullanıyorum.Süt oluşumunu engellemesin diye.
MeryemFatih Nur55 hayatım boyunca hep bu göğüs sıkıntısını çektim ırsi olarak ve benim tek kullandığım südyen var o da süwenin miranda başka hiç birşey düzgün göstermiyor emzirme südyenş alayım dedim deneyince fikrim değişti hiç benlik değil asla takamam dedim gene iki tane miranda aldım biraz meşakatli olcak ama emzirme südyenş falan kullanmicam bi de sarkma falan olursa önür boyu kendime gelemem 🙄😂🙄😂😂😂😂😂
Baysal09 Elfn bende durum aynı öyle Zaten büyüktü iyice büyüdü şimdi desteksiz takınca çok sarkık duruyor mecbur destekli takıyorum 😬
Aysenurtsr Ben desteksiz, telsiz, sungerli iki tane hamile sutyeni aldim. Onlari kullanmaya basladim. Kendi sutyenlerimin telleri ve destek kisimlari beni cok rahatsiz etmisti
Mervezngn Ben destekli takıyorum 2 aylık hamileyim suan büyüme yok ama taş gibi oldu çok sızlıyo sütyende acıtıyo ilerde Nasıl takarım bilmiyorum toparlayıcı tak sarkmasın diyolar
Aysenurtsr Nur55 cok rahat, calisan bir insanim, disarida felan ucu cikar mi diye dusunmuyorum 🙂 cunku gayet rahat ve esnek. Gittikce numarasi buyudu o ayri 🙂
Dimplesgirll 29 haftama. Geldim hiç büyüme olmadı gögüslerimde sadece uçları daha çok kahverengileşti arada bir sızlıyor aynı sütyenlerimi giyiyorum desteksiz kullanıyorum ztn