• Gebelik
  • Sizinki kız mı erkek mi? ❤️🌹

Hanifeanli ben dün gittim hafif bi çıkıntı vardı ama kizlardada olabiliyor dedi %60, erkek diyelim %40, kiz diyelim dedi bakalım hayırlısı 🤗 buarada allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip olsun 🤲💕

Hanifeanli Ne güzel 12. Haftada söylemiş. Ben gittiğimde 14+3tü ve söylemedi bi dahaki gelmeniz de söylicem dedi ölcem meraktan 😔
    Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Hanifeanli banada erkk demıştı 16 haftalığm şuan dün kıza bnzıyor artk detaylı ultrasnda net anlaşılır dedi bakalım hayırlısı sağlıkla kuacgmza alalım cinsyt hiç önemlı değil 🙏🏻🥰

Hanifeanli ben detayliya kadar ogrenememistim 😅detaylida doktor goruyor musun dedi evettt kiz dedimm 🥰🥰rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah 💕

12+5 te ogrendim %100 erkek bu da pipisi dedi.Umarim degismez..Boyle vakaalari cok duyuyorum uzuluyorum,asliverise baslayacagim cunku.

Esratpll bana tahmın demedı oglun gelıyor hayırlısı olsun hepimizınkını bize bagıslasın inşallah 🌹

Adaa41 özeller söylüyor aslında devlet soylemıyor 😐😐halbuki bellı demekki saglam almak için demiyorlar