Kızlar 12+4 olduk bugun dün ultrosana girdim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum geliyorrrr benim gibi erken öğrenen var mı 😁😁😁
Sizinki kız mı erkek mi? ❤️🌹
Hanifeanli ben dün gittim hafif bi çıkıntı vardı ama kizlardada olabiliyor dedi %60, erkek diyelim %40, kiz diyelim dedi bakalım hayırlısı 🤗 buarada allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip olsun 🤲💕
Hanifeanli 12+5 te erkek tahmin etti 17 haftalıgım kesin erkek dedi 💙
- Düzenlendi
Hanifeanli Ne güzel 12. Haftada söylemiş. Ben gittiğimde 14+3tü ve söylemedi bi dahaki gelmeniz de söylicem dedi ölcem meraktan 😔
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Hanifeanli 12de erkek gibi dendi 19da bamyeyi gördük 😊😊
Hanifeanli banada erkk demıştı 16 haftalığm şuan dün kıza bnzıyor artk detaylı ultrasnda net anlaşılır dedi bakalım hayırlısı sağlıkla kuacgmza alalım cinsyt hiç önemlı değil 🙏🏻🥰
12+5 de %70 erkek dedi hayirlisi bakalm bu ay gitcem ogrencem
Eliffefee banada 13 de kıza benzetti 17 de başka doktora gittim bugun acımadı ama kıza benziyor gibi dedi biraz daha bekle kesinleşsin dedi bilemedim
Hanifeanli ben detayliya kadar ogrenememistim 😅detaylida doktor goruyor musun dedi evettt kiz dedimm 🥰🥰rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah 💕
12+5 te ogrendim %100 erkek bu da pipisi dedi.Umarim degismez..Boyle vakaalari cok duyuyorum uzuluyorum,asliverise baslayacagim cunku.
Kayraesra teşekkür ederim çok istiyordum oğlum olsn ❤️
Esratpll bana tahmın demedı oglun gelıyor hayırlısı olsun hepimizınkını bize bagıslasın inşallah 🌹
Eliffefee geercekten öyle önemli degıl ama insanın içinde yatan Bi istek oluyor 😂
Mom10 yaa bnde detaylıda gordum saglıkla gelsin bebişlerr ❣️
Hanifeanli 16+1 de öğrendik minik prensesimizi♥️🥰🤰👼🏻
bebekveannesi00 babada oyle dedı değişmez insallah ama alıserıs ıcın 16 haftayı bklemeyi düşünüyorum. Nolur nolmaz
dilber5167 hadı hayırlısı saglıkla gelsin 🌹
Bus_ak18 ahahahaha bizde bamyeyi gorduk bacak arasında 😂😂😂
Adaa41 özeller söylüyor aslında devlet soylemıyor 😐😐halbuki bellı demekki saglam almak için demiyorlar
Hanifeanli ben 11 haftalıkken öğrenmiştim kıza benziyor dedi doktor kızım oldu çok şükür 😍