Serap2 Kızlar bende 7+4 hepiniz 4 5 hafta öndesiniz benden bu bulantılar ne zaman geçiyor mahvetti beni
Merve1192 Serap2 hayırlı olsun bebeğin 💕 insana çok zor geliyor gerçekten hiç gecmicekmis gibi geliyor ama 3. Aya doğru benim geçti inşallah senin de öyle olur
Sedaca Merhaba bende bugun 12+5 im. Bebeğim usg de hep 3 gün önde çıkıyor ama🤔 ikili testi 11+1 de yaptırdım cinsiyeti de söyledi bana ama ben hala inanamıyorum içimde farklı hisler var😂😂 Hayırlısı olsun sağ salim kuracağımıza alalım yavrularımızı.
Omerve19 Merve1192 3lü test de ayni 2li test gibi sanırım. Ben de suan 13+6 haftalik hamileyim. Ikili testim guzel ciktigi icin doktorum 3lüye gerek yok dedi cunku onemli olan ikiliydi dedi ben yaptirmayi pek düşünmüyorum 3lüyü. Cok şükür kontrollerde de bi sikinti cikmadi çünkü😊
Kubrasnyrt Merve1192 bizde 11+5 olduk minigimle bugun cok heyecanliyim persembe gunu ikili teste gidecegiz devlet hastanesine gidiyorum cinsiyet tahmini yapar mi ki acaba 😊
Gd1992 Kubrasnyrt devlet hastanesı malesf yapmıyor gorse dahi soylemıyorlar bıldıgım kadarıyla cevremden bılıyorm