Kader56 Esilyaa canm arkadaşım şuan 7 haftalık hamile kanda çıktı erken test aldı çıkmadı normal test aldı çıkmıştı testte pek güvenmiyorum o teste ben
Aslisah Kader56 benimde aynıydı adetime 3 gun kala yaptıgımda. Sonra hcg için kan verdim 4 haftalık hamileydim. Yani idrarında hamilelik hormonu olmasa o çizgide belirmezmiş. Belki erken olabilir net sonuc için kan ver adet tarihin geçince😊
Busra_122 Göğüs ağrısı ve şişkinliği Adet dönemine yakin bir zamdnasisme yapar dokunamazsin ve ağrı olur ondan da kaynaklaniyo olabilir ama insallah gönlünden gecen olur
Zuzu-54 Yani o kadar silik bile olsa bişey olma ihtimali var ümitlendirmek istemem ama hayırlısı olsun inşallah
Kader56 Zuzu-54 inşallah canm inşallah dua edin nolur hamile olayim çok istiyorum babalar günü de geldi bu güzel haberi vermek nasip olur inşallah 😔
Selin17 Kader56 canım senin şuan adetine 2 hafta varsa sen yumurtlama dönemindesin bir gebelik söz konusu değil… yumurtlama döneminde de göğüsler hassaslaşır
Minedemirr Kader56 Şuan daha erken diye böyle çıkmıştır çünkü gögüs ucu ağrısı kesinlikle hamilelik belirtisi çünkü bende öyle anlamıştım. 1 hafta geçsin öyle tekrar yapın bende gecikmeden yapmıştım tek çizgiydi 1 hafta sonra 2 çizgiyi gördüm 🤲🏻🤗
Kader56 Ya kizlar gobek deligimde de hafif bir sizlanti var daha once hic boyle birsey yasamadim belki baska birseydendir ama ne bilim insan umutlanıyor işte