Gul6100 Hulyafuat 2300 lira normal dogum ucreti. Ben kadin dogum bolumunu komple gezdim odalardan dogumhaneye kadar tertemiz cok ilgili hemsireler olsun ebeler olsun hele doktorumuz super bir insan. Saat kac olursa olsun doguma geliyor. Ozel cep numarasini hastalarina veriyor ve ne zaman olsa soru sorabiliyorsunuz ulasabiliyorsunuz
Mervenurbalylmaz İmperialde sezeryan ne kadar arkadaslar bilen varmı? Medikal 3500 diye biliyorum niraz pahalı buldum, nebahat hanıma gidiyorum, dilek hanım cok yogun olduğu için sıra bulamamıştım, korkudan sezeryan olmak istiyorum bunu terslerlermi bilmiyorum:(
Hamissanne Mervenurbalylmaz özel hastane adı üstünde sen ne istersen onu yaparlar ha şöyle bir tekli sunarlar sana her şey yolunda normal doğum olsun diye ama senin istediğin de önemli tabi
Hamissanne Ben dilek hanımı pek sevemedim ilk ona gittigim zaman sanki işi var kalkacak gibi dinledi beni yanındaki asstani ondan daha ilgiliydi ikk ve son oldu yani
Anneyim00 Hulyafuat dilek hanım için hep çok iyi şeyler duydum ama tel numarasını vermiyomuş sanırım oyle duydum
Cellist61 Anneyim00 hayır vermiyor çok kötü ya acil bir durum olsa kendisine ulaşana kadar yandık valla