Merve_zynp 713 hastanede giyeceksin zaten evde de 1 hafta giyersin penye yani sarıyor ister istemez vücudu geniş olanlar da var tercih meselesi
Biannee Biz de 33+2 olduk ve 2 cm açıklık var denildi erken doğum riski gözüküyor şu an inşallah biraz daha bekler kuzum dua edin bizlere de 🥰🤲🏻🤲🏻
ffckizannesi Busraee aynıyız bende 34 ve 10 temmuz yalancıktan sancılarımız başladı bakalm bekleyecek mi 10 temmuzu
Skarakas Merve_zynp sol tarafima yatmaktan dol kolum elim uyusuk uyaniyorum 😅 sag tarafima da yatamiyorum. Sabit yatmaktan sabah kalktigimda ellerim ayaklarim sis uyaniyorum. Cok ayakta kaldigimda belim ağrıya yere eğilemiyorum zaten. He birde tuvalet problemim var bu beni en cok rahatsiz eden sey
tugbayindir Bende 15 temmuz görünüyor ama kuyruk sokumum ağrıyor otursam kalkamıyorum kalksam oturasım gelmiyor gece burnum tıkanıyor nefes alamıyorum kasık ağrılarıma uyanıyorum bazen 🙈 zorlamaya başladı 2 haftadır
ssdogan44 Dns bizde aynıyız 33+2 uygulamaya göre ama gecen hafta muayeneye gittiğimde 5 gün ileride gelişimi demişti. Haftaya gideceğim tekrar bakalım durumlar ne vaziyette 🙈 benimde sağ tarafımda sancım oluyor ara sıra nu arada oğlum olacak 😇
aysehifa4 Merve_zynp 32+1 oldum bugün gece uykuları haram oldu tek sıkıntım hala ara ara kusuyo olmam ve sürekli mide bulantımın olması %5’lik kısımda hamilelik boyunca devam edermiş bende o kısıma giriyorum herhalde 😄 bende 40’ı tamamlamam diye düşünüyorum minik prenses aşağıda çünkü sağlıkla gelsinler 💕
713 Aktoprak katı meyve sıkacağında.evlenirken bile almamistim katı meyve sıkacagini mecbur suyum az olunca aldik.
gamze2234 _2prensesannesi_ aynı ağrılar bende de var ilaçta verdi doktor ama maalesef geçmiyor, sanırım doğuma kadar böyle gidecek