713 Merve_zynp tabi ya mutlu olmaz mi insan.bedeni nasil suan 62 kiloyum iki ay var daha M beden olur mu.kalibi dar mi yapisiyor mu bedene.büyük olayim darsa
Merve_zynp 713 hastanede giyeceksin zaten evde de 1 hafta giyersin penye yani sarıyor ister istemez vücudu geniş olanlar da var tercih meselesi
Esraabozkurtt Merve_zynp benimde 12 temmuz görünüyor şimdilik 33+5 iz bu ara karnım çok ağrıyor dayanılnıycak gibi nerdeyse😥
Baharbal Merve_zynp 32. Haftadayım 3 gün felan çok az hareket etti baya hareketliydi yürürken çatım ağrıyordu ayrılacak gibi oluyordu ama birden geçti genelde uzandığım yerden kalkamıyorum
Baharbal _2prensesannesi_ aynı beni anlattın canım ilk hamileliğim çok rahattı bu tam tersi baştan beri zor geçiyor
ElifY 26 Temmuz günü ama kızlar erken gelirmiş zaten sabırsızlanıyorum bi haftaya hayır demem heralde. Tek sıkıntı inanılmaz sırt ağrısı. Uyku bastırıyor gündüzleri ağrı uyutmuyor, geceleri tuvalet ihtiyacı. Allah yardımcımız olsun 🙃🤷🏽♀️
BuseK Yarın 35 haftalık olacağız☺️❤️ Temmuz ilk hafta gibi gözüküyor tabi erken olmaz vaktinde gelirse bebeğim 🙏 33. Haftamda en son doktora gitmiştim Doktorum bebeğin boyu normal ama kilosu bir hafta geride dedi cumartesi günü kontrolüm var inş kilosunu tamamlamış oluruz haftasıyla 🙏 heyecanla cumartesi gününü bekliyorum nst ye bağlayacaklarmış.
merve6106 gecen hafta persembe kontrole gitmiştim 31 haftalıktım 33 haftalık görünüyordu 1.900 gr dı şeker sınırındayım diyr hamur işi ekmrk makarna şekerli şeyler yemedigim halde çok şükür ☺️☺️☺️🙏🏻🙏🏻
morsunbul95 Mom9272 evet şuan 34 haftaya girdim yaklaşık 1 haftadan beri hep sağ tarafıma toplanıyor birde elimi koyunca bayağı çıkmış oluyor karnimdan hissediyorum orda olduğunu bı ara baya hareketlendi sırtıma kadar gidicek sandım. Dr sorduğumda normal bu şekilde olması dedi 🤔
Prenses001 Merve_zynp 33+6 olduk 1 gün sonra 34. Haftaya merhaba diyeceğiz inşallah geceleri yatmak zor ayakta kalmak çok zor sağa dön olmuyor sola dön olmuyor uykusuzluk başladı fazla yoruluyorum 😊
Merve_zynp Prenses001 al benden de o kadar üstelik bende gebelik kolestazı var kaşıntı da uyutmuyor beni
Elifmusab Merve_zynp 30 hafta 4 günlük olduk ne uyku ne bırsey mıde yanması bacak ağırlıları desen halsızlık mı desen sureklı uyku ıstegı mı ve agırlatıstıckca zorlamanmak mı acaba herkes benım gbımı🤯
fahriyenur Bende 33+3 artık iyice zorlaştı benim icin gunler bi kere mesaneye cok baskı yapıyor sürekli lavabodayım kasilmalar başladı hareketler sertleştti ve ürkütücü olmaya başladı sivriliyor yukseliyor toplanıyor sert sert itiyor yan yatınca aşırı hareketleniyor bildigin böyle kayıyor veya düşer gibi ani kasılmalar hissediyorum zaten artık makat bölgem de hep hareket hissediyorum artık hep asagidayiz bas asagı olduğu nu doktor söylemişti zaten gece de mutemadiyen yatırmıyor aşırı hareketli bir bebegim var taviki şükürler olsun tek hareket etsin ama baya korkuttuğu oluyor beni aniden bende de böyle durumlar ☺️
Busraee Merve_zynp 34+0 haftadayım Allah’tan bisey olmazsa 10 temmuzda kavuşuyoruz bebisimle🐣💙 bel ağrısı çok yaşıyorum bide yalancı sancılarım basladi😐
ffckizannesi Busraee aynıyız bende 34 ve 10 temmuz yalancıktan sancılarımız başladı bakalm bekleyecek mi 10 temmuzu