Merve_zynp _2prensesannesi_ hayırlısı olsun tabi yarın muayenen varmış zaten içini ferah tut ki bebiş de stres olmasın annesi 🥰
713 Aktoprak canim dikkat et bol si iç hareketi azsa.benimde azdi hareketi suyu sınırda çikti.10 günde havuc suyu ve bol suyla yükseldi suyu ve hareketleri de cok artti.kontrolu ihmal etme
Aktoprak 713 yani bn zaten cok hissedemiyordum bugunlerde daha da yavasladi doktorada gidemedim bilmiyorumki doktora gitmeden havuc suyu icsem bir sey olurmu ki
yenianneyenibaba 713 acaba havuç suyunu evde kendiniz mi yaptınız bende meyve sokacağı yok da nasıl yapsam bilemedim
Seyhangms @Merve_zynp Amin canım 🙏 sende bebeğini sağ Salim sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah ❣️
713 inancin_annesi iç gösteriyor mu.bide beden nasil ayarladin.sabahlik ve gecelik ayri ayri 90 civariydi ondan mi aldin canım
Arslan98 32 +3 ağrılar basladiiii iyice ağırlastim gibi geliyo bebişim arada bı toplaniyo inşallah sagsaglim alırız kucağımıza yavrularimizi
Pia22 32 haftalık oldum sancılarım baya var yürürken ara ara da karım agrım oluyor. Doktor 1 hafta ileri gördü iyi mi kötü bilemedim
Hlyyldz Pia22 benimden2 hafta ilerde canim o gelisimle alakali iyi yani benimde 29+5 ama ultrasonda 32 gozukuyor tosuncuklar
Yaman Merve_zynp naparsam gecmiyor bi kac gündür biraz rahatim ama yorulursam çoğalıyor genede sanki kasıklarimda agrilarda basladi
713 Merve_zynp markasi neydi canim.resim yada link atar misin.bide iç göstermiyor dimi.bende o civarda bakıyorum.en fazla 1 hafta giycem pahali istemiyorum
Merve_zynp 713 etiketinde dalmina secret yazıyor sabahlıklı içimi göstermedi bilmem arkadaşım düşünmüş almış diye mutlu oldum dediğin gibi 1 hafta giycez kalite bakmadım o yüzden
Rhm_akbay Ben 33+3 deyim bugun cok zorladi bebişko beni hep sag kaburgama baski yapti karnimda bugun tas gibiydi bi ara kasiklarimda agri oldu uygulamaya gore 13 temmuz doğumum ama kizim beklemicek heralde o kadar :)
Merve_zynp Rhm_akbay kızlar beklemiyor heralde yaaa doğum hikayelerinde genelde 38 de doğum görüyorum hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Merve_zynp Aktoprak inşallah iyi olcaz dediğin gibi günde 10 tekme alıyorsan sıkıntı yok hareket varsa sıkıntı yok her bebek hareketli olmayabiliyor bi de yeri daralıyor napsın bebiş 😁
inancin_annesi Merve_zynp ben suan 28+5 im agustosun 7si gbi gozukuyor ama belki temmuzda gelir bellimi olur 😊😊😊suan skntilarim yok sukur bebisim 1416 kg gelisimi masallah iyi onden gidiyormus bakalim neler olacak zamanla🤲🏻🧿
Busimss Merve_zynp kasık ağırlarım oluyor ara ara doğum pozisyonunu almış oglusum zaten baskı o sebepten oluyor bence. Onun dışında hafif sırt ağrılarım oluyor o kadar ☺️🧿💙
inancin_annesi 713 yok takim aldim ben alt ust kisa kollu. 72 kiloyum boyum 173 L beden aldim biraz genis ama kaldiririm ztn Yikaninca birazda toplar. daha 2 ayim var ztn ozaman kdr tam olur.
AybarsMomy Merve_zynp amin canım 🙏. Ya oğlum şükürler olsun beni yormadı şimdiye kadar bundan sonra da artık normal diyorum bunlar napalım sağlıkla gelsinde 🤲 çok merak ediyorum çok özlüyorjm değişik hisler içindeyim🥰 en son 31+6da gittim göstermedi zaten kendini haftaya kontrolüm var sonrada her hafta gidicekmişim heyecan tavan 🥰🥰