Mutlu_anne00 Blackpink kimliğini çıkaracak olan sizsiniz ve bu bu sizin bebeğiniz anne ve babadan hariç kimsenin koymaya hakkı yok bence kimliğini çıkarınca kendi koymak istediğiniz ismi koyun bence kimseyi ilgilendirmez😊
Blackpink Mutlu_anne00 oglumun ismini ben koydum. Bunuda ben koycam. Ama diretmeleri sinir bozucu. Emine cok kibar ve guzel bi isim tabiki koymani istiyoruz diyolar. Bide kayinpederim ailece boyle karar verdik demez mi ahhh
Med Dndu00 Asel Azra Doğa Derin Karaca Bunlar da benim listemden. Asel koyacağım sanırım 🤗 (cennetteki bal ırmağı)
Nuray94 Blackpink yani bu yaptıkları çok ayıp. Daha nazik bir şekilde söylenebilir. Işim bulamadıysanız eşimin adı olsun mu diye öneri sunabilir. Siz de kabul eder ya da etmezsiniz. O kadar sıkıntıyı siz yaşıyorsunuz ama herkes sanki o isimde söz sahibi. Kendi istediğiniz ismi koyun eğer istemiyorsanız. Zamanında onların annesi babası o ismi beğenmiş koymuş diye sizde koymak zorunda değilsiniz ki
Didi6 damla_damla Hevesini kırmak istemem ama Belinay ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
damla_damla Didi6 yani şuan çok şaşırdım gerçekten ne alaka o kadar baktım araştırdım ve herseyini de adına göre ayarladım kesin olcak diye
Akg Didi6 birçok ismin altında yorumlarınızı görüyorum peki derin ve melis isimleri hakkında ne diyorsunuz
Turtaliblog Dndu00 Hayırlı olsun Bebişiniz. Sağlıkla gelsin. Biz çok net olmamakla birlikte kızımıza Karaca ismini koymayı düşünüyoruz 😇
Canan_c Blackpink isim hakkı sadece anneye ait olmalı. Kadınların hamileyken çekmediği dert kalmıo delinmedik damar kalmıo kollarında. Bu kadar cefa çek ama isim konusunda hak verme biz bunu duşunduk de. Ne büyük kul hakkı ya rabbi.
Blackpink Canan_c aynen ben el kadar bebeye emineee diyemi seslencem. Koymuyorum. Inatci oldugumu bilirler. Inadina beni sinir etmek icin yapiyolar. Sesimi cikarmadim.
Busra_1998 Dndu00 bence hemen karar ver yoksa her kafadan bir ses cıkar benimde kızım olacak inşallah adını Almila Karen koycağım bu isme karar vermeden öncede Henna Ela isimleride hoşuma gidiyordu benim belki sanada fikir olur😊
Dndu00 Busra_1998 Eşimin annesinin ismi nuran ama ben istemiyorum o ismi gerçekten çok sınır bozucu ilk bebek birde
Canan_c Blackpink hiç sesinizi çıkarmayın. Duymazdan gelin. Günü gelince net bir dille cevabınızı verin. Çok koymak isteyen kendi doğursun koysun deyin 😂😂.
Nil_ Karaca geyik türü degıl mi ya ayrıca esmer anlamı da var sanırım bence ilerde cocuk ismini begenmeyecek muhtemelen 😌çok güzel isimler var ya baska koyun bence.haddimi aşıyorsam özür diliyorum
MerayDaud Dndu00 kız bebeğim olsaydı kesınlıkle Arya ismini koymak istiyordum, fakat erkek bebeğe hamileyim. O yuzden tavsiye olarak aklıma sadece bu isim geldi. :)
Nil_ Nil,Duru,Lavinya,Destina Tuana,Ceylin,Ilgın,Aylin,Miray,Derin,Yazgı,Diyar,Elisa,Melis begendiğim isimler 👍