Med Dndu00 Asel Azra Doğa Derin Karaca Bunlar da benim listemden. Asel koyacağım sanırım 🤗 (cennetteki bal ırmağı)
Turtaliblog Dndu00 Hayırlı olsun Bebişiniz. Sağlıkla gelsin. Biz çok net olmamakla birlikte kızımıza Karaca ismini koymayı düşünüyoruz 😇
MeryemSare34 Dndu00 bence hemen bir isme karar ver onlar karışmadan ben baktım karışıyorlar hemen Meryem sare olacak dedim şuan alıştılar ismide cok beğenerek koydum bu arada ☺️
Blackpink Dndu00 benim kayinpederimde dun diyoki biz ailece karar verdik kaynananin ismi olcak. Emine. Koymak istemiyorum 🙁
DerinAy Kız bebeğe isim bulmak gerçekten çok zormuş. Biz de karar veremedik. 14. Haftadayız zaten şuanda birşeye karar vermek istemiyorum ama bi kaç isim var aklımda. Defne, derin, aden
Miniksusam93mr Ben cok düşünmedim. Herkes karısıyo çünkü onlr daha fazla maydanoz olmadan nisa ismini düşündük oyle de kaldi insllah Nisa koycaz. 🤲😘🤰
Miniksusam93mr Dndu00 arkadaşımın kizinin ismi asel bal anlamnda galiba.Yigenlermn isimlerini soyleym fikir olsun. Nehir ada .nilbera .eylül duru. .
Deletedmom54 Dndu00 Asel ismi çok güzel ama Asel diye bir arkadaşım var herkes ismini aysel anlıyormuş sanırım yaygın olmadığı icin
egemommm Blackpink sanki onlar doğuracak karar vermişlermiş. Inat edin ne istiyosanız o olsun sizin çocuğunuz herşeye de karışmasınlar, siz büyütceksiniz onlar değil
Mutlu_anne00 Blackpink kimliğini çıkaracak olan sizsiniz ve bu bu sizin bebeğiniz anne ve babadan hariç kimsenin koymaya hakkı yok bence kimliğini çıkarınca kendi koymak istediğiniz ismi koyun bence kimseyi ilgilendirmez😊
Nuray94 Blackpink yani bu yaptıkları çok ayıp. Daha nazik bir şekilde söylenebilir. Işim bulamadıysanız eşimin adı olsun mu diye öneri sunabilir. Siz de kabul eder ya da etmezsiniz. O kadar sıkıntıyı siz yaşıyorsunuz ama herkes sanki o isimde söz sahibi. Kendi istediğiniz ismi koyun eğer istemiyorsanız. Zamanında onların annesi babası o ismi beğenmiş koymuş diye sizde koymak zorunda değilsiniz ki