HnY Ecek evet hic gerek yok bence kendini de bebegi de yormaya. 1 gun bile aşırı fazla bence yazik günah yani ben olsam 12 saati geçmeyecek sezeryan olalım derdim. 😁
Zeyneb51 Busegulce canım bende açılma olmuyomus doktorun acizligine uğradım malesef ayreten 12 saatte balon yerlestirdiler bana acilmam 4 santim oldu anca 4 günde ve 4 santimle kesip dogurttular doktor çok önemli yalvardigimiz halde sezeryana filan almadılar zaten doğum yaptığım hastaneden herkeste sikayetciymis megmun kalan pek yok
Ylz34 Busegulce benim 3 cm açıklık vardı ama sancım yoktu doktorda beklemeye gerek yok dedi zamanında geldi zaten dedi dogumu öyle başlattık 2 normal dogumdan sonra suni sancıyla dogum çok kolay geldi bana hiç anlmadım nasıl oldu ama kişiye göre degişir tabi
Zeyhall Busegulce canım bende şuan 39+1 im kendi sancılarım var ama düzensiz açılmam hiç yok rahim ağzı yumuşamamış doktorum perşembeye kadar bekleyelim eğer gelmezse suni sancıyla başlatalım daha fazla beklemeye gerek yok vakti tamamlanıyor dedi bende biraz endişeliyim inşallah çok kolay geçer doğumumuz ♥️
hulyatkknt Busegulce bende herkesten suni sancinin berbat bişi olduğunu duymuştum çok yakın arkadaşım iki doğum ilki suniyle ikincisi kendi sancisiyla şöyle diyeyim kendi sancisinda tüm hastaneyi bagirtisiyla inletti mahvoldum dedi 🤣🤣 suni sancinin gözünü seveyim dedi durdu 🤣🤣
Busegulce hulyatkknt içim rahatladı bu yorumdan sonra korkmadan alabilirim suni sancıyı🥰😅 belki benimde kolay olur
hulyatkknt Busegulce aynen öyle anne karnında ne kadar durması gerektiğine sağlık olarak yorum yapacak kapasitede değiliz doktorunuza güveniyorsanız hiçbir problem yok 🤟
Kudret123 Benimde bugun 40 haftalık oldu; arkadaslar bebegım erkek dogum sancım daha başlamadı akıntım oluyo bıraz fazla suyumda daha gelmedi, sızce hastaneye gıtmelımıyım özele gidiyorum
Zeyhall Kudret123 yani hareket ediyor olması önemli eskiye nazaran şuan yerleri çok dar o yüzden daha hareketsizler