Mek78 Kızlar 17+2 haftalık hamileyim. Bugün sağlık ocağından tetanos aşısı için aradılar sizler vurdurdunuz mu eğer vurdurduysanız kaçıncı haftalarınızda vurdurdunuz
Eternallove Mek78 18+4 üm bende bugün vurdurdum. Hafta olarak vurdurabilirsiniz, ama yinede doktorunuza sormadan hiç birşey yapmayın. Ben bile hemşire olduğum halde doktoruma sormadan hareket etmiyorum. 💕
Mek78 Eternallove bende hemen doktoruma yazdım geri dönüş bekliyorum çevrem erken daha diye tepki verince 🙄 teşekkür ediyorum ağrınız vs oldu mu
minik10eller Mek78 ben de erken gibi düşünüp korkmuştum. post açmıştım baya yazan olmuştu 17. Haftada vuruldu bize de diye.
Eternallove Mek78 kişiden kişiye değişiyor bu durum hassasiyet var kolumda ama ağrı denilmez buna bence 😊 sizde aynı tepkileri vermeyebilir hiç hissetmeyedebilirsiniz, umarım öyle olur 💕
Fatma-cnr06 Mek78 bende 3 gun boyunca gecmeyen bas agrısı ve halsızlık yapmıstı kolumda agrı sızı hıc olmamıstı
Mavilipembeli Mek78 hemşire bana 20. Haftadan itibaren yapıyoruz aşının ilk dozunu demişti. saat 15.30 gibi yaptırdım çok şükür ateş halsizlik yok ama kolumu yukarı falan kaldırırken ağrıyor. Sanki biri koluma yumruk atmışta kolumu kaldırdıkça sızlıyor gibi.
Mek78 minik10eller demek normal aslında beni de korkuttular erken çağırmış vs diye insan da napacağını bilemiyor
Kubra_ksk Mek78 bebeğin hareketlerini hissettiğin zaman vurabiliyorlarmış banada 20. Haftada vurmuşlardı
Azemiram Mek78 ben ilk dozu 5 Mayıs’ta oldum 16+5 haftalıkkenn hareket hissetmiyordum şuan tam 20 haftalık olduk çok şükür hissediyorum kızımı❤️
Bebikinannesi Mek78 18 haftalik hamileyim 20. Haftada vuralim suanda vurabilirizde 20. Hafta daha iyi olur dedi hemsire. 24. Haftada da bebek hareketlerini takibe alacaklarmis oyle soylendi bugun banada saglik ocaginda