YUursemin Selam kızlar🍀 Hamile olduğumu öğrendiğimden beri mor şampuan kullanımını bıraktım. Şimdi 25. Haftadayım kullansam sorun olur mu acaba? Aranızda kullanmaya devam eden var mı? 🙇🏻♀️ Şimdiden teşekkür ederim☺️🌸🌸
Nmeric YUursemin ben kullandım hemde 15. Haftamda. Ama diplere uygulamadım sadece uçlara uygulayıp hemen bekletmeden yıkadım. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Pankek YUursemin Ben de düşünüyorum bir süredir. Ama sanırım yapmayacağım. Doğuma bu saçlarla girmek istemiyorum. Sanırım afrika örgüsü yaptıracağım platin sarı ile
vrndozlem YUursemin ben kullanıyorum sadece saç uçlarıma sürüyorum zaten bir sorun olur mu bilmyorum ama😊
Menacut Merhaba bende 28 haftadayım bu zamana kadar kullanmamıştım birçok kişinin kullandığını duyunca bende kullandım
YUursemin ulkuZehra sarı ulkuZehra sarıdan turuncuya dönen saçları eski haline getirip daha güzel bi sarı oluyor 🙃 şu an benimkiler saman gibi 🙁🤦🏻♀️
YUursemin Bus-raaa bende hamile olduğumu öğrenene kadar her hafta 5 dk boyunca bekletmiştim ama sonra doktorum saç boyamayı yasakladı bende hiç sorgu sual yapmadan bıraktım, ama şu an saçlarım çok vasat🤭 sizlere sormak istedim bi sıkıntı olur mu diye 🙇🏻♀️
Bus-raaa YUursemin valla hiç aklımın ucundan bile geçmedi şimdiye kadar sonuçta şampuan diye düşündüm sanırım😄 içeriğine bi bakim bende😅
YUursemin Bus-raaa Bende hep saç boyası gibi düşündüm 🤭🙈 böyle hafiften mor mor duruyor yıkadıkça hafif platinleşiyordu ahh ahh 🙃😋
YUursemin nuryadaperi İçeriğinde çok kimyasal var demişti bana kuaförüm. Kuaförlerin uyguladığı mor şampuandan almıştım bende onlarınki daha güzel yapıyor diye🙇🏻♀️