Merveyunus31 4489 rica ederim canım youtubede bir çift almış ordan karar verdim çok güzel anlatıyorlar izle istersen casual quatro yaz cikar
askdunyam Kraft roll aldık biz. Çok hafif ve kullanışlı oluşu beni cezbetti. Hangi özellikleri aradığına göre değişen çoook model ve marka var canım. Size en uygun, olmazsa olmaz dediğin özellikleri belirleyip araştır derim.
Tgcy @ffckizannesi Sydanr güle güle kullansın inşallah ne zaman aldınız acaba ve nerden kaça aldınız sorun olmazsa tabi🙂 bende bugün baktım bana cok küçük geldi neden se 🤦🏻♀️😌
esraskrdn Efnur bobojuniortr diye bir Instagram hesabında bu arabaya çok benzeyen araba üretmişler. Bir bakıp değerlendirilebilir. İstanbul’da olanlar gidip bakabilir ☺️
Zsahin Sym2111 internetten almadım ben. İstanbulda oturuyorum. Kadir has çocuk dünyası avm diye bir yer vardı ordan aldık. Kendi internet sitelerinden de alınabilir biz beklememek için gidip aldık.
Tgcy ffckizannesi evet bende bugün baktım hangi mağazsndan aldınız acaba forumda sadece bir tane vardı
Cydgur Sydanr aldınız mı acaba bende bugün baktım çok beğendim prego nirvana ile arasında kararsız kaldım
Sydanr Cydgur evet aldık biz, benim de çok hoşuma gitti kararsızdım, sürüşü filan rahat geldi. Ana kucağı bir tık ağır ama onu dikkate alın.
ffckizannesi Tgcy ben e bebektrn almıştım kraft time da beğeniyordum o kalmamış lima aldm ama iyiki bunu almışım time a göre daha kullanışlı daha geniş
ffckizannesi Tgcy ya canm kusura bakma ben internet mağazasından uygulamasından aldım . Onu dememişim
durununannesii 4489 kızlar benimde gönlüm hep travel sistemden yanaydı ama kullananlar kullanışlı bulmadığından çok kısa zamanlı kullanıldığından böyle bi ürün gözüme çarptı alıp kullanıpta memnun kalan oldu mu acaba??
Tgcy Bende kraft lima alcaktım ama kraft most aldık fiyat nedense most bana daha güzel geldi bakalım inşallah memnun kalırız 🥰